RV Note Pad Detí Self-Disciplína Clocker Študent Správy Kontrolný zoznam

€7.88 €9.27
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w103256

RV Note Pad Detí Self-Disciplína Clocker Študent Správy Kontrolný zoznam

Funkcie:

1.Zvýšte produktivitu: môže byť použité, aby sa zoznam vecí, ktoré musíte robiť počas dňa a pripomenúť si na všetky časy.Organizovať svoj čas v organizovanej spôsob, ako maximalizovať svoj deň a zvýšenie vlastnej výkonnosti.

2.Praktický dizajn: opakovane plastové RV kontrolný hárok obsahuje vymeniteľné zoznam list, ktorý môže byť nahradený poznámky chcete, veľmi pohodlné.

3.Ľahko sa prenáša: zoznam memo rada je malý a ľahký.Môžete si ju kdekoľvek vo vašej domácnosti alebo nosiť okolo s vami - veľmi pohodlné.

4.Jednoduché použitie: pomocou posuvné tlačidlo na ochranu životného prostredia ABS plast povinnosť rady pre rodičov.Nemusíte sa kliešťa alebo kríž, ale posuvné nevyžaduje žiadne suché stieracie známky.

5.Zlepšuje produktivita: kontrolný zoznam vám pomôže zoznam, čo treba skončil v jeden deň, čo vám umožní usporiadať svoj pracovný čas a zvýšiť efektívnosť.Kontrolný zoznam rada je vhodná pre karavany, domy, kancelárie, internáty atď.; to je aj praktický darček pre deň Vďakyvzdania, Vianoce, narodeniny a iné sviatky.

Upozornenie:

1.Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt

2.Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie

Popis:

Materiál:ABS

Veľkosť:20*12*0.6 cm

Zoznam Balíkov:

2*Punč Karty

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu memo pad
Štýl Memo Podložky
Môžete si to

Príbuzné produkty