Počet Graf Plagát Vrecku Číslo Karty Angličtina-Francúzskych Bilingválnych S 5 Počet Formy Predškolského Vzdelávania Nástroje Pre Deti

€6.83 €18.97
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w267315

Majte svoje mladých študentov zaoberá táto anglická-francúzskych Bilingválnych Číslo Vrecku Graf.Hrajú viac počet formy, zachytáva pozornosť detí a je ľahko zavesiť.Ideálny pre domáce učenia a vyučovania v škole, tento vreckový graf je určite byť hodnotným nástrojom na začiatku matematické zručnosti.

Špecifikácie:

Názov: pocket graf číslo karty

Materiál: 420 d pvc, papierové karty

Veľkosť karty: (cca.)7*7 cm/2.76*2.76 palcov

Graf veľkosť: (cca.)82*47 cm/32.28*18.5 palcov

Balenie Zoznam:

Počet Cesta Vrecku Graf*1pc

Karty*50pcs

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Viacjazyčné Rozvoj: Tieto anglicko-francúzskych bilingválnych vrecku graf číslo karty poskytujú príležitosť pre deti učiť sa a precvičovať číslo výraz v dvoch jazykoch, s francúzskom na jednej strane a anglickom jazyku na iných, zlepšiť ich jazykové zručnosti.

2.Numerické Majstrovstvo Enhancer: Každá karta ukazuje päť rôznych foriem čísel 1-10, vrátane čísla, slová, bodky, squiggles a gestá.To pomáha deťom naučiť, spoznať a porovnať rôzne spôsoby zastupuje rovnaký počet.

3.Zapojenie Matematické Vzdelávanie: vrecku graf číslo karty funkciu jedinečný grafický dizajn, zobrazenie čísla v piatich rôznych tvarov.Tento zábavný design priťahuje pozornosť detí a podnecujú ich záujem o matematiku.

4.Organizácia je Jednoduché: Tento vreckový graf číslo karty, nastaviť možno ľahko zavesiť na steny, dvere, alebo stojí police s robustné kovové slučky, takže je jednoduché čítať a používať bez zaberajú veľa miesta.

5.Zábavné a Vzdelávacie: Maximalizovať vaše dieťa numerické zručnosti s týmto vrecku graf číslo karty, nastaviť.Navrhnutý ako interaktívne a vzdelávací nástroj, poskytuje zábavný spôsob, ako pre chlapcov a dievčatá vo veku od 3 rokov a vyššie dozvedieť sa o čísla 1-10 doma alebo v triede.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty