Klasická Aladdin Čarovnú Lampu Retro Ornament, Ktorí Chcú Lampa Bohatý Materiál Stola Dekor Príslušenstvo Pre Domáce Spoločenské A Svadobné

€6.14 €8.78
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1045

Kategória:

Tento jemne leštené a vyrezávané lampy je z "Arabian Nights".To môže byť umiestnená na stole, pridať dotyk kúzlo vášho domova.Či chcete, aby sa želanie alebo len obdivovať jeho krásu, toto svetlo je vhodné pre viaceré príležitosti.

Špecifikácia:

Produkt materiál: zliatiny

Hmotnosť výrobku: o 220g

Veľkosť produktu: o 20*7*11 cm/7.87*2.76*4.33 palec

Balenie Zoznam:

1pcs*Klasická Aladdin Čarovnú Lampu

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jemné a Bezpečné: Tento ročník Aladdin magické lampa je vyrobená z jemnej a bezpečné zliatiny materiálu, ktorý má pevnú štruktúru a jemné lesk.Je jemne leštené a vyrezávané s zložité detaily.To môže zvýšiť vášho domova so zmyslom pre eleganciu a tajomstvo.

2.Ľahko sa Čistí: Zavesiť tento ročník Aladdin čarovnú lampu na stenu s malým krúžkom na hornej a užiť si dekoratívne efekt to prinesie do vašej izby.Lampa má odnímateľný top, ktoré uľahčuje umývanie a ukladanie.

3.Nádherné Želanie: Tento ročník Aladdin čarovnú lampu je fantastický želanie darcu, ktorý môže vytvárať šarm vo svojom živote.To je skvelý darček pre priateľa, kto miluje fascinujúci príbeh z "Arabian Nights".Pretože to je vintage lampa, to tiež znamená, krásu a tajomstvo.

4.Exotické Dekorácie: Tento ročník Aladdin čarovnú lampu je skvelá voľba pre zdobenie svojho domova, zbierať vzácne položky, alebo použitie ako fotografie prop pre stranu.Je možné vytvoriť exotické a romantické atmosféry pre každú príležitosť, najmä pre svadbu.

5.Viacero Farebných Možností: Či už dávate prednosť zlata, bieleho zlata scarlet, alebo zlato fialová, môžete nájsť ideálny odtieň pre vašu vintage Aladdin čarovnú lampu.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Plastové
Môžete si to

Príbuzné produkty