Nafukovacie Plávajúce Rada Dvojité Rukoväte Surf Nafukovacie Plávanie Začiatočníkov Plávajúce Rada Deti Od 3 Rokov Pomoc Mat

€9.67 €13.81
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1190

Kategória:

Užite si v pohode a šťastný v lete s týmto nafukovacie surf.To je tiež nafukovacie orgán predstavenstva, ktorý môžete použiť na kĺzanie sa na vlnách.Dizajn je v súlade s hydrodynamických princíp, zvyšuje stabilitu a bezpečnosť.Môžete baviť sa vo vode s týmto univerzálne dosky.

Špecifikácie:

Názov: Nafukovacie stranou dosky

Farba: ružová/zelená

Veľkosť: cca 52*38*11 cm/20.47*14.96*4.33 palcov

Váha: cca 0,2 kg

Platné vek: Viac ako 3 roky

Materiál: 0.35 mm silná lepiaca páska

Balenie Zoznam:

1*Nafukovacie telo doska

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Užite si v Pohode a Šťastný v Lete : Toto nafukovacie surf je perfektný darček pre deti alebo ľudia, ktorí ako voda, zábava.Je ľahko nafúknuť a defláciu.Môžete ho použiť učiť svoje deti, ako plávať, alebo sa baviť o vodách.Toto nafukovacie surf bude vaše letné viac v pohode a šťastný.

2.Robustné a hermeticky uzavretých: Toto nafukovacie surf je postavený s 0.35 mm hrubé pásky materiálu, ktorý odoláva poškodeniu a úniku vzduchu, takže si môžete užívať surfovanie po internete bez obáv z bezpečnostných otázkach.

3.Bezpečné a Stabilné Surfing: Toto nafukovacie telo doska je navrhnuté tak, aby odolávali vplyvom vody a poskytne vám s hladkým a rovnomerným jazdu.Doska je vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov, ktoré je priateľské k pokožke a nonirritating a má ktorá vás chráni pred poškriabaním.

4.Jednoduché Prezentácie: rady používa nafukovacie pontónu, ktorý spĺňa princípy hydrodynamiky, zníženie odolný silu vody a zabezpečiť ľahko a bez lietanie v akejkoľvek vode.

5.Pomoc Praxi Nohu Biť a Pevnosť: Navrhnutý s dvojitým rukoväť, toto nafukovacie kickboard vám umožňuje jednoducho uchopením to a zvýšenie stability a bezpečnosti na vode.Je ideálny pre začiatočníkov, ktorí chcú zlepšiť svoju nohu biť a silu pri surfovaní.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Vonkajšie Aktivity Plávanie
Číslo Modelu Nafukovacie stranou dosky
Pôvod Kontinentálna Čína
Platné Ľudí Unisex
Môžete si to

Príbuzné produkty