Biblické Knihy, Karty, Záložky, Nálepky 75 ks Indexové Karty, Nálepky, Štítok Samolepiace Veľké Tlač Grafických Dodávky Papiera Kariet

€0.90 €1.29
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w136820

Kategória:

Špecifikácia:

Materiál:PAPIER

Veľkosť:20*14 CM/7.8*5.5 V

Balenie obsahuje:

75 * Morandi Biblie kariet

Funkcie:

1,75 Morandi Biblie karty, navrhnuté tak, aby organizácia a inšpirácie.Tento súbor obsahuje zbierku 39 karty pre knihách Starého Zákona, 27 karty pre novozákonných kníh, a 9 prázdne karty pre prispôsobenie.

2,Biblia karty umožňujú štýlový doplnok k akejkoľvek biblie, prináša jedinečný Morandi minimálne vzory odolné, tearproof, dlhotrvajúci dizajn.Ich matný povrch poskytuje elegantný nádych pre maximálnu eleganciu.

3,Aplikovať Bibliu indexovanie karty s za predpokladu, zarovnanie sprievodca nikdy nebolo jednoduchšie.Tieto pre-cut karty sú navrhnuté tak, aby bolo ľahko a rýchlo zložené pre vaše pohodlie.

4,S ich veľké, jasné písma a svetlé tlač, tieto biblie karty ponúkajú vhodné organizačné nástroj pre tých, ktorí chcú zapojiť do štúdium Biblie alebo denníka.

5,Biblia karty sú výborné darčeky pre priateľov a rodinu.Či majú denné čítanie s nimi, alebo sa jednoducho gifting spoluobčanov cirkvi člen, to bude určite inšpirovať každý.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky KOQZM
Môžete si to

Príbuzné produkty