Roztomilý Kreslený Mačka Uši Auto Strechy Dekorácie Pre Dievčatá, Ženy, Nepremokavé Sunproof Auto Strechy Dekorácie Zvierat Nálepky Príslušenstvo

€5.78 €11.57
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w13705

Prispôsobiť svoju jazdu s našimi kreslených roztomilý auto strechy decor!K dispozícii v rôznych roztomilý farby, tieto nálepky sú vyrobené špičkovou materiálu a môže byť ľahko nalepiť na vaše auto, alebo vyzdvihnutie.Vystúpiť z davu a pobavenie jazdiť dnes!

Odrážky:

1. Roztomilý Vzhľad: Zdôrazniť vašu osobnosť a jedinečný štýl s prídavkom toto auto strechy dekorácie s 3D animovaný zvierat uši.Jeho osobitý a rozkošný vzhľad je vaše auto vyniknúť v dave.

2. Žiarivé Farby: Toto auto strechy výzdoba je oko-lov a roztomilý, s žiarivé a módne farby, ktoré zvyšujú čaro a dekoratívne efekt vášho auta.Je vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, ktorý je odolný a ľahko sa inštaluje.Toto auto strechy výzdoba bude priťahovať pozornosť ľudí, a aby vaše auto vyniknúť.

3. Jednoduchá Inštalácia: Toto auto strechy výzdoba sa dá ľahko nalepiť na vaše auto bez zanechania akýchkoľvek známok.To nie je ľahké fade alebo klesať a môže byť vymontovaný kedykoľvek bez poškodenia vášho auta.Používa dobré lepidlá, ktoré zabezpečujú pevné a trvalé pripojenie.

4. Široko Používané: Pozdvihnúť vaše vozidlo, vzhľad s tento moderný a elegantný doplnok vhodný pre rôzne modely áut.Vyjadriť svoje vysoké vkusu a štýlu s týmto široko používané auto strechy dekorácie pre sedany, snímače, a nákladné automobily.Jednoduché a škody-bez inštalácie pridáva pohodlie.

5. Jemné Remeselné: S odolné a nepremokavé EVA materiálu, toto auto strechy výzdoba je vytvorený s výtvarné spracovanie zabezpečiť, že zostane krásne na dlhú dobu.Je to sunproof a vydrží najjasnejšie lúče, chráni vaše auto od vyblednutiu, zatiaľ čo dodáva unikátny dotyk štýlu vašej jazdy.

Špecifikácia:

1. Názov Produktu: Auto Strechy Dekorácie

2. Produkt Materiál: EVA

3. Produkt Štýl: Biela mačka uši, čierna mačka uši, white rabbit ears

Balenie Zoznam:

2 * Auto Strechy Dekorácie

Poznámky:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, môže byť farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba vo veľkosti výrobku.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Balenie Nie Zabalené
Typ Nálepky Kreatívne Nálepky
Položka Výška 22cm
Umiestnenie Nálepky Strechy
Model Iné
Položka Druh nálepky
Názov Modelu Auto Strechy Dekorácie
Položka Šírka 12cm
Pôvod Kontinentálna Čína
Druh Iné 3D Nálepka
Položka Dĺžka 12cm
Dizajn karikatúra
Kategória 3D
Môžete si to

Príbuzné produkty