6PCS Maľovanie Štetcom Súpravy pre Začiatočníkov Gouache Akvarel, Olej Maľby akrylom F0T1

€6.30 €8.62
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w15940

Kategória:

Funkcie:

OOTDTY

PROFESIONÁLNY ŠTETEC.Profesionálny umelec malby: kolo tip, ploché tip, šikmé tip, jemné tip.Vhodné pre začiatočníkov, študentov, deti a fanúšikov.vhodné pre začiatočníkov, študentov, deti a fanúšikov.Každý štetec má veľkosť vyznačené na rukoväť, pre vás ľahké rozlišovať a používať.

TOP KVALITA, JEDNODUCHÉ POUŽITIE.Vysoká triedené a nylon-vlasy materiál, veľmi trvanlivé, veľkej absorpcie vody, mäkká a ľahko farby.Antikorózne zliatiny trubice kovanie zapečatené veľmi pevne, že vyhral nie prísť alebo voľné ľahko.

VŠESTRANNOSŤ, PRAKTICKOSŤ. 6 druhov akvarelové štetce pre rôzne lakovanie a farbenie potreby.drevená rukoväť, ponúka pohodlné uchopenie.Ľahko uspokojiť rôzne potreby upresňujú, na ilustráciu, náter, miešanie.

ŠIROKÝ ROZSAH POUŽITIA.Profesionálne farby štetcom nastaví ideálne pre väčšinu typov maľby ako tvár a telo maľba, nástenné art, Olej/Akvarel/Akryl/Gouache kreslenie, prípravky na farbenie, zmenšený model maľovanie, DIY, arts remeslá, rock/keramika/kameň maľovanie.

NÁDHERNÝ DARČEK.Ideálny darček pre začiatočníkov, študentov, výtvarných a remeselných pracovníkov a profesionálnych umelcov podobne.Ľahko umývateľné do tečúcej vody, teplej vody.TIPY: Pred použitím, Prosím, namočte v nízkej teploty vody na niekoľko minút.

Špecifikácie:

Farba: Biela

Množstvo: 6 Ks

Typ: Okrúhly Tip; Ploché Tip; Šikmé Tip; Jemné Tip;

Zubnú Kefku: #2; #4; #6; #8; #10; #12;

Veľkosť: Ako Zobrazuje Obrázok

Materiál: Nylon Štetina

Hmotnosť: Cca. 200g

Balenie Obsahuje:

6 Kusov Umelec Štetce

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty