Sublimačná Prázdne Náušnice Nedokončené Slza Heat Transfer Tlač Náušnice Prívesok Pre Šperky DIY Tvorby

€8.55 €20.87
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w162918

Sublimačná Prázdne Náušnice Nedokončené Slza Heat Transfer Tlač Náušnice Prívesok Pre Šperky DIY Tvorby

Veľkosť: veľkosť našej nedokončené drevené slza prenos tepla náušnice je cca 1.56X1 v / 39.6X25.8 mm a hrúbka je približne 3 mm.

Pokyny: Prosím, odtrhnite priehľadný ochranný film pred tlačou obrazu.Teplota: o 356℉/ 180℃.Čas: asi 60 sekúnd.Potrebujete počkajte na jednej strane úplne vychladnúť pred vykonaním prenosu tepla prevádzky na zadnej strane.Pre rôzne tepelné lisy, čas a teplota sa bude líšiť, prosím, upravte ho podľa aktuálnej situácie.

Materiál: obojstranné sublimačná tlač náušnice sú vyrobené zo strednej hustoty drevovláknitá doska materiál, s jasnými povrchu a dobrá tvrdosť, je ľahké horúce lisovanie.Na náušnice háčika a skok krúžok sú vyrobené z kvalitného kovu, ktorý je odolný, ľahký, pohodlný na nosenie a nie je ľahké zlomiť.

Dizajn Ako sa Vám Páči: nedokončená náušnice prívesok je navrhnutý s prázdne dizajn.Prázdne povrch môže stimulovať svoju fantáziu a vytvorte si svoje obľúbené vzory na to.To môže tiež cvičenie detí schopnosť učiť sa, tvorivosť, praktické schopnosti, atď., a pridať farbu a neobmedzenú zábavu do vášho života!

Farba: strieborná

Materiál: drevovláknitá doska

Obsah Balenia:

20 * Sublimačná prázdne náušnice

20 * Náušnice háčiky

20 * Skok krúžky

/

60 * Sublimačná prázdne náušnice

60 * Náušnice háčiky

60 * Skok krúžky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál sklo
Môžete si to

Príbuzné produkty