Korunu Dievčatá Držiak na Pero kvetináče Silikónové Formy Epoxidové Živice Formy DIY Šťavnaté Kvetináč Formy pre DIY Živice Dekoroch

€11.72 €15.21
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w164439

Funkcie:

The flower Pot silikónové formy prijíma dievča, tvar, dizajn, zvýšenie zábava a roztomilosť.Jedinečný dizajn svojej záhrady živšie a zaujímavejšie.

Silikónový materiál, ľahko demold a tvar, hladký a mäkký, nie je ľahké deformuje, ľahko sa čistí, a je opakovane použiteľný.

Dokonale matchs s živice, môžete pridať nejaké korálky, lesk, farbu alebo iné príslušenstvo prispôsobiť svoj výtvor, čo je viac osobné.

Vhodné pre výrobu mydla, držiak na sviečku, šťavnaté kvetináče, betónové nádrže, držiak na pero a ostatné plochy remeslá pridať svetlé škvrny na váš stôl.

Zatiaľ čo vychutnať zábavu robiť, to môže tiež zlepšiť praktické schopnosti vás a vaše deti.To je tiež ideálny darček na Vianoce, Nový Rok, narodeniny atď.

Špecifikácie:

Materiál: Silikón

Veľkosť: Cca. 8x7.5x12cm/3.14x2.95x4.72inch

Balenie Obsahuje:

1x Silikónové Formy

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Položka Druh Šperky, Nástroje A Zariadenia
Názov Značky JAVRICK
Materiál Silikónové
Pôvod Kontinentálna Čína
Vlastnosti Produktu Silikónové formy
Šperky, Nástroje A Vybavenie, Typ Formy
Môžete si to

Príbuzné produkty