2 ks Umývadlo Mozgov Nečistôt, Kuchynský Drez Mozgov Nečistôt Konečným Riešením pre Dlho-Trvajúce Nerez

€2.71 €3.92
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w16672

Kategória:

HODNOTA PACKAGE: čo vám pohodlie rýchle používanie a čistenie.Namiesto nákupu jednotlivé lapače, výhoda z našej nákladovo efektívne balenie dvoch.Teraz si môžete čistiť jeden, zatiaľ čo ešte má druhý v akcii.Nie je potrebné čakať na drez, sušič na lapač nečistôt na suché pred využitie je.Praktické riešenie, ktoré šetrí čas a náklady.

HRDZA-ODOLNÝ A TRVANLIVÝ: Vytvorený z hornej vrstvy z nehrdzavejúcej ocele, náš kuchynský drez oka zaručuje odolnosť, hrdza odolnosť a dlhú životnosť.S robustná konštrukcia, je možné efektívne riešiť každodenné použitie a vysoký tlak vody bez ohýbanie alebo lámanie, zabezpečiť vaše umývadlo zostať čisté rokov.

SUPERIOR OKA DIZAJN: Naše umývadlo lapače patrí plochý kovový okraj, ktorý sa hodí viac kanalizácie z chladiča a vane.Bez ostrých hrán, chráni váš drez a ruky od prípadných škrabancov.Jeho jemný oka dizajn zaisťuje rýchle prietoku kvapaliny do mozgov a zároveň efektívne filtrovanie odpadov.

UNIVERZÁLNE UCHYTENIE: Naše lopatky sú navrhnuté s štandardnú veľkosť, aby sa zmestili väčšina kanalizácie.Oni nie sú len na kuchynské drezy, ako môžu byť tiež nainštalované v kúpeľni, sprcha, vane, a práčovňa klesá.S jednoduchou inštaláciou a silná konštrukcia z nerezovej ocele, sú ideálne pre pravidelné používanie.

UCHOVÁVAJTE MIMO dosahu UPCHÁVANIU: Grant vaše kanalizácie oslobodenie od nežiadúcich chĺpkov a materiálov, ktoré môžu spôsobiť dreváky.Naše oka mozgov nečistôt, tiež známy ako kuchynský drez mozgov sitko a zátka, skoncuje s upchávaniu zachytávať vlasy a nečistoty, takže voda voľný tok.Je to ľahko sa čistí, stačí zahodiť zachytený materiál a opláchnite.Jednoduché, účinné a nula-zmätkov.

Farba:Strieborná

Materiál:Nehrdzavejúca oceľ

Obsah Balenia:

2 * Kuchynský drez časti

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty