Auto Grafén Keramický Povrch Tekuté Sklo Nano Auto Keramické Hydrofóbne Výbava Keramický Povrch Nastaviť Auto Keramický Povlak Pre Autá

€6.30 €12.62
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1723

Odrážky:

1. Nepremokavé Keramická Vrstva Ochrany: S týmto autom je grafén keramický povrch, si môžete vychutnať jazdu v daždi bez obáv voda značky na vaše auto.Tvorí vodotesný grafén keramická vrstva, ktorá chráni vaše auto pred znečistením.

2. Chráni Pred Uv Žiarením: Toto auto grafén keramickým povrchom je určený na ochranu laku pred škodlivými účinkami UV žiarenia, ktoré môže spôsobiť prasknutie, vyblednutiu, a kvitnúceho.

3. Super Prietok Vody Crystal Pokovovanie Účinok: Toto auto je grafén keramický povrch vytvára super prietok vody crystal pokovovanie efekt, ktorý robí vaše auto lesk.Chráni aj vaše auto pred poškriabaním a obnovuje lesk farby.

4. Ľahko Sa nanáša: nepotrebujete žiadne profesionálne nástroje alebo technické poznatky používať toto auto grafén keramickou vrstvou.Postupujte podľa jednoduchých pokynov a užite si výsledky.

5. Darček Pre Milovníkov Automobilov: Ak hľadáte darček pre auto milenca, a nový ovládač, auto mechanik, alebo vodičského začiatočník, to auto je grafén keramický povrch, je ideálnou voľbou.To je praktický darček, ktorý môže zlepšiť vzhľad vozidla.

Popis:

Chceš chrániť vaše auto lak pred dažďom a slnkom poškodenej?Chcete, aby vaše auto lesklý a hladký vzhľad?Ak áno, tak sa vám bude páčiť naša auto exteriéru keramickou vrstvou.To je super prietok vody crystal pokovovanie efekt, ktorý vytvára ochrannú vrstvu na vaše auto povrchu.To je jednoduché použitie podľa pokynov a trvá dlhý čas.To je tiež skvelý darček pre jazdu začiatočníkov, ktorí chcú, aby ich autá v dobrom.

Funkcie:

1. Kapacita: 70 ml/2.3 oz

2. Brutto hmotnosť: 95g

3. Veľkosť balenia: 10x5.5x4.5 cm/3.9x2.1x1.7in

4. Veľkosť produktu: ako je znázornené

Balenie Zoznam:

1. Auto Grafén keramický povrch*1

2. Hubky*1

3. Uterák*1

4. Rukavice*1 pár

5. Potiahnuté tkaniny*2

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky vvcesidot
Položka Výška 10cm
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Modelu Auto Grafén Keramický Povrch
Položka Dĺžka 5.5cm
Druh Materiálu Kvapalina
Špeciálne Funkcie Anti-UV Nepremokavé
Položka Šírka 4.5cm
Položka Hmotnosť 95g
Môžete si to

Príbuzné produkty