Genshin Vplyv Inazuma Kamisato Ayaka Kamisato Ayato Cosplay Kostýmy, Šaty , Ideálne Prispôsobené pre Vás !

€34.35 €36.16
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w17491

Kategória:

Teplé pripomienka:

O veľkosti:

Veľkosti sú ilustrované so špecifickými merania v podrobná špecifikácia.Prosím, skontrolujte špecifikácie pred objednávku.Pretože naše kostýmy sú vyrábané ručne,môže mať 3-5 cm chyba.Ak zistíte veľkosť produktu nesedí,môžete sa priamo obrátiť na nás.

O farbu:

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor,osvetlenie,pozadie, atď.Avšak,ak si myslíte, že položky prijaté v zle farbe,prosím kontaktujte nás a zistite, či je možné vrátiť.

O povinnosti:

Povinností, hradí kupujúci.Produkt cena nezahŕňa povinnosť. (S výnimkou krajín, ako je Európska Únia.)

O vlastné veľkosti: Väčšina našich výrobkov sú prispôsobiteľné.Prispôsobenie poplatky pre rôzne produkty sú rôzne.Obráťte sa, prosím, náš zákaznícky servis pred nákupom.

Kamisato Ayaka Kostým zahŕňa: top, sukňa, kravatu, pokrývky hlavy, ponožky

Kamisato Ayato Kostým zahŕňa: košeľa, kravata, nohavice, opasok

Po-predajný servis

Doprava: Niekedy môže byť trochu pomalý medzinárodnej logistiky.Ale prosím,nebojte sa, stačí nás kontaktovať na rozšírenie kupujúceho ochrany čas.Tiež budeme kontaktovať express, ktorý vám pomôže nájsť váš balík.Ak bolo stratené,môžeme sa pokúsiť odoslať ju alebo vám vrátenie peňazí.

Kvalita: Keď sa dostanete kostým,v prípade akýchkoľvek otázok,prosím kontaktujte nás najskôr,a fotografovať a budeme ho potvrďte.Ak tam sú niektoré otázky,sme vám čiastočne vrátenie peňazí ako kompenzáciu,alebo môžete poslať ho späť,dáme vám vrátenie peňazí.

Veľkosť: Prosím uistite sa, že vaša veľkosť je správne,tak, aby kostým podľa veľkosti, ktoré nám poskytnete.Ak dáte nesprávna veľkosť,nemôžete nosiť ho, keď sa dostanete.Prosím, kontaktujte nás,môžeme vymeniť za vás.Ale musíte zaplatiť prepravné.

Spätná väzba

Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Ak ste spokojní s kostým ste dostali,prosím zanechať 5 star pozitívnu spätnú väzbu.Ak nie ste spokojní,kontaktujte nás prosím najprv sme sa s tým vyrovnať a dať uspokojivé riešenie.Ďakujem.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Typ Zdroja anime
Číslo Modelu ML080115
Materiál bavlnená zmes
CN Anhui
Pohlavie Unisex
znak 2 Kamisato Ayato
Komponenty Top, nohavice, Sukne
Položka Druh Sady
Špeciálne Použitie Kostýmy
Pôvod Kontinentálna Čína
Znaky Kamisato Ayaka
Názov Značky cosersuki
Oddelenie Meno Dospelý
Môžete si to

Príbuzné produkty