Otáčanie Stola Organizátor Pre Deti, Umenie Dodanie Skladovanie Organizátor Pre Značku Pastelka Ploche Homeschool Úrady Dodávky

€26.66 €39.21
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w179843

Kategória:

[360°OTÁČANIE STOLA ORGANIZÁTOR ]Naše umenie dodanie skladovanie organizátor sa dajú otáčať až o 360 stupňov otočenie vľavo a vpravo.Z tohto dôvodu hladké gramofónu otočí, môžete vždy dostať to, čo chcete rýchlo a uľahčuje pre deti a zdieľajte a majte ich školské potreby v tejto homeschool organizátori a skladovanie.

[VIACÚČELOVÝ UMENIE DODANIE ORGANIZÁTOR]Tomto kole značku organizátor má 9 vymeniteľné oddelení, ktoré je ľahko oddeliť a obchod.Skvelé pre školské potreby pre obchod, ceruzky, perá, zvýrazňovače, fixky, nožnice a tak ďalej.Ideálny pre domáce, kuchyne, obývacej izby, alebo kancelárie na skladovanie.Aby sa čo najlepšie využila značka skladovanie organizátor.

[MULTICOLOR & HIGH CAPACITY PLOCHE ORGANIZÁTOR]ceruzka organizátor 9 oddelení má veľkú kapacitu môžete ukladať veľa vecí tak, aby váš desktop už nie je chaotický a úsporné.Okrem toho, naše lazy susan stôl organizátor sa dodáva v piatich farbách, ktoré vyzerať farebné a krásne, prilákať deti záujem a leštenie váš svet.

[VZDELÁVACÍCH MAKER ORGANIZÁTOR]Rotujúce umenie dodanie organizátor pre vaše vzdelávanie hračky doma aj v škole.To pomáha podporovať svoje deti, aby sa stal viac nezávislé a silné ruky-na schopnosť.Toto remeslo izba organizátori a skladovanie pomáha organizovať svoje umenie a remeslá dodávky pre homeschool skladovanie a umožňuje zdieľanie zábavy pre celú rodinu v každom plavidlá miestnosti.

[IDEÁLNY DARČEK]Naša škola caddy organizátor pre vaše vzdelávanie hračky doma aj v škole.Plavidlá izba organizátori a skladovanie stáva zábavné a jednoduché!Ideálny darček pre deti, učiteľa, priateľa alebo priateľku na Učiteľa Deň, Halloween, Vianoce, Valentína, Narodeniny a deň Detí.

farba:Multicolor

Materiál:plast

Obsah Balenia:

1 x Otáča Stôl Organizátor

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty