freddy medveď stavebné bloky fazbear obrázok zobraziť doll house bezpečnostného úradu reštaurácia zobraziť fáze scény tehla darček k narodeninám

€55.45 €92.41
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w18865

Vážení zákazníci oceňujú, Vitajte v mojom obchode!

Všetky produkty v našom obchode sú 100% zbrusu nový!

Tlač diely budú nahradené s riadnym časti, súčasti a nezahŕňajú nálepky, motorov, generátorov, alebo príslušenstva tretích strán.Účinok obrázok je len orientačný, pozrite si skutočný časti balíka.

Tento produkt je MOC výrobku a nie prísť s papiera manuálne .Po obdržaní tovaru, uveďte vašu e-mailovú adresu hneď, ako je to možné, a my vám pošleme elektronickú brožúry na vašu e-mailovú adresu.

Výrobok nie je prísť s jeho pôvodného obalu, ale budeme používať robustný bublina vrecia na balenie tovaru.Ďakujem vám veľmi pekne.

Všetky časti sa podrobiť prísnej kontroly pred odoslaním.Ak zistíte, že niektoré časti chýbajú alebo sú poškodené, prosím, nebojte sa.Prosím, kontaktujte nás a my vám obratom zašleme im bezplatne.

Chápeme, že logistika je mimo našej kontroly, ale prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak narazíte na nejaké problémy.Sme láskavo požiadať, aby ste sa zdržali dochádzky negatívnej spätnej väzby, bez toho, čo nám dáva možnosť riešiť svoje problémy.Sme odhodlaní poskytovať vám s uspokojivé riešenie prostredníctvom komunikácie.

Náš produkt je 100% bezpečné a neškodné pre telo.Mierny zápach pri prvotnom otvorenie je normálne.

Zabezpečiť rýchle dodanie, prosím poskytnúť presné a platné informácie, vrátane úplné meno a správnu adresu doručenia.

Veľkú starostlivosť v balení vaše položky, ale upozorňujeme, že niektoré zkrabatění sa môžu vyskytnúť počas prepravy.Ak máte akékoľvek otázky alebo problémy, neváhajte sa obrátiť na nás.

Vezmite prosím na vedomie, že prepravné časy sa vzťahujú na dopravcu a nezahŕňajú víkendy alebo sviatky.Dodacie lehoty sa môžu líšiť, a to najmä počas špičky dovolenku ročných obdobiach.

Upozornenie: nepoţívajte a držať preč od ohňa.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Materiál Plastové
Upozornenie Nejedzte a držať preč od ohňa
Pôvod Kontinentálna Čína
Odporúčame Veku 18+, 14+y
Môžete si to

Príbuzné produkty