Ručné Sprchy Držiteľ Žiadne Vŕtanie, Lepidlo Uhol Nastaviteľný Sprcha Držiteľ Sprcha Držiteľ, Vode, Vlhkosti-Odolný

€3.44 €7.16
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w19150

Kategória:

Ručné Sprchy Držiteľ Žiadne Vŕtanie, Lepidlo Uhol Nastaviteľný Sprcha Držiteľ Sprcha Držiteľ, Vode, Vlhkosti-Odolný

Samolepiace pásky a jednoduchá inštalácia: tento ručné sprchy držiteľ je perforácia-zadarmo a má priamy kontakt s povrchom cca. 66.5 štvorcových centimetrov bez lepidlo značky a nebude poškodenia steny.Rýchla a jednoduchá inštalácia: odtrhnite ochranné papiera na zadnej sprchový držiak hadice od držiak pre upevnenie na stenu.Silná priľnavosť, vodotesné, silné a silné.Ľahko odstrániť bez zanechania známky.

[Odolný Materiál]- Vysoká kvalita chrómované, ABS plast, technickú kvalitu, bez hrdze, vysoko kvalitné a odolné, ľahké a silné.Medzinárodné univerzálne rozhranie, hadice rozhrania môže použiť priemer 2 cm (biele plastové hadice sa nedá použiť).Ruky sprcha rám bez vŕtať sa hodí dokonale so všetkými kúpeľňové doplnky.

Silnú podporu a nastaviteľný dizajn: tento sprchový držiak môžete nastaviť uhol prispôsobiť na rôzne ručné sprchy, aby sa vám lepšie adrenalínový zážitok.Tento dril-free ručné sprchy rám má silný nosnosť s celkovou nosnosťou 2,5 kg, a na blízkom sprcha rám nepresahuje 1,5 kg.

Nepremokavé, vlhkosť, odolný, za studena-odolné a ohňovzdorné.Tento dril-free ručné sprchy rám je veľmi odolný voči poškriabaniu, korózii odolná a farebne, rýchlo a môže byť použitý na dlhú dobu v teplej, vlhkej a studenej kúpeľne.

Vhodné pre povrchov stien: vďaka výhody veľká plocha a zvyšok sa bez lepidla, sprchový držiak môže byť použitý na hladké, keramické dlažby, kúpeľňa sklenené povrchy, krakované, keramické kovových povrchov a maľované drevené dekorácie.Vyhovuje väčšine značiek sprchové hlavice.Poznámka: nevzťahuje Sa na hrboľaté tehly, bytového textilu a vápencové steny.

Farba: farba obrázok

Materiál: ABS

Obsah Balenia:

1 * Ručné Sprchy Držiteľ

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty