Mramor Crystal-Pokovovanie Agent Mramoru Nano Crystal Kameň Pokovovanie Agent 100ml Pokovovanie Nástroj Na Kameň, Mramor, Žula Vápenec, Bridlica

€5.20 €10.41
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w20449

Kategória:

Hľadáte bezpečný a efektívny spôsob, ako chrániť váš keramiky z ropy a škvrny?Pozrite sa žiadny ďalší ako naše Kamenné Lode Agent!Pomocou pokročilých nanotechnológie, naša formula je úplne zadarmo kruté látok.Garantujeme vašu keramiky bude olej a proti škvrnám s našim výrobkom.

Špecifikácia:

Kapacita: 100 ML

Veľkosť: cca 12*3.8 cm/4.72*1,5 v

Platné rozsah: Mramor, žula, quartz kameňa, BRIDLICE kameň, pieskovec, dlaždice, a nábytok z masívu

Aplikácia scenár: rodina, hotel, telocvičňa

Funkcia: Čistý/lesk/chrániť/odolnosť voči zašpineniu

Balenie Zoznam:

1 fľaša*Kameňa Stain Remover Cleaner

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zdravie-Bezpečný Výber: Kameň Pokovovanie Agent je bezpečnou voľbou, ktorá sa stará o blaho domáce zvieratá a deti, bez použitia akejkoľvek náročnej látok.Je to tiež eko-šetrné, takže žiadne škodlivé stopy vo vzduchu alebo vody.Použitie s pokoj!

2.Vynikajúca Ochrana: Kameň Pokovovanie Agent posilňuje a ochraňuje kamenných podláh z zhoršenie, škrabance, poškodenia vodou, a škvrny.To bezpečné a účinné riešenie utrpí trvalú lesklý povrch trvajúce oveľa dlhšie ako u iných produktov.Svedok vynikajúci vplyv na tohto výnimočného štít.

3.Nepriepustné Nepremokavé Účinok: Dosiahnuť odolný voči olejom a odolnosť proti vlhkosti s našimi Kameň Pokovovanie Agent - stačí požiadať a vytvárajú ochranný film.Užite si starať-free údržba a chrániť váš kameň je kvalita a vzhľad s dlhou životnosťou, nepremokavé ochranu.

4.Veľký Kameň Starostlivosť o Riešenie: Naše Kamenné Lode Agent one-stop roztok na nudné alebo farebné kamene.S pokročilým nanotechnológie, to hlboko preniká kamenné povrchy a obnovuje ich prirodzený lesk.Rozlúčiť sa zaschnutých škvŕn a dobrý deň, pre bezproblémové kameň starostlivosti.

5.Široko Používané: Zvýšenie dlhovekosti a sily vašich prírodného a umelého kameňa zariadenia, ako je žula, keramiky, keramické dlaždice, bridlice, vápenca a mramoru.Kameň Pokovovanie Agenta inovatívnej formule poskytuje ochrannú vrstvu, ktorá zvyšuje odolné voči denne opotrebenia, poškodenia vodou, a chipping, zabezpečiť dlhodobejší dokončiť.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
suroviny Epoxidové
Môžete si to

Príbuzné produkty