Kúpeľňa Rohová nástenná Polica Dual Tier Kúpeľňa Police Organizátori Nové vymeniteľné Sprcha Polica

€14.19
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1957

Kategória:

O tomto produkte

★Sprchy stojan je vyrobený zo 100% vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny.Vzhľadom na špeciálne procesy, napríklad vysoká teplota oxidácii, každá sprcha rack je hrdzu dôkaz, vodotesné a odolné proti poškriabaniu.Táto kúpeľňa stojan je pevný a dobre remeselne, schopné vyjsť rôzne šampón, kondicionér, sprchový gél, a ďalšie.

★Dutá konštrukcia má dobré vetranie a drenážne schopnosti, takže je možné ľahko čistiť.Jednoduchá údržba, vďaka čomu je sprcha dodávky čisté a upratané.Vhodné pre vlhké prostredie, ako napr. kúpeľne, kúpeľne, šatne, kuchyňa, balkón, atď.

Elegantné a módne tmavo šedá interpretuje novú estetiku priestor kúpeľne.Tam sú námestie sprchovacím kútom, stojany na bicykle a trojuholníkové sprcha koše sú k dispozícii, takže je ideálnou voľbou pre kúpeľňa so sprchovým kútom, stojany na bicykle a sprchovacím kútom skladovacie regály, plne využívajúce kuchyňa a kúpeľňa priestor.

1: Vyčistite steny a uchovávajte ho v suchu 2: Naneste na nechty, lepidlo zadarmo regálu 3: Použiť pomocné samolepky 4: Stlačte pevne na stene za 30 sekúnd 5: Čakať na 72 hodín pred uvedením do kúpeľne príslušenstvo na polici.

★Hladké dlaždice, mramor, tvrdené sklo, drevené steny a pevné kovové sú vhodné pre inštaláciu tejto kúpeľňa so sprchou úložný box.Vhodný pre kúpeľne, kúpeľne, kuchyne, šatne, atď.Poznámka: nie je odporúčané použiť tapety, omietky stien, vápna steny, alebo betónových stien.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Držiteľ Povrchovej Úpravy Z Nehrdzavejúcej Ocele
Druh Kúpeľňa Police
Polica Materiál Hliníkové Zliatiny
Certifikácia ŽIADNE
Funkcie 1 Kúpeľňa Polica
Pôvod Kontinentálna Čína
Funkcie 2 Nástenná polica
Inštalácia Štýl Na Stenu Typ
Počet Vrstiev Dual Tier
Materiál zliatiny hliníka
Namontované KÚTIK
Môžete si to

Príbuzné produkty