Magnetický Papier Držiak Na Uterák Multifunkčné Wall Mount Tkaniva Box Domácnosti, Dekoračné Tkaniva Držiteľ Kúpeľňových Doplnkov

€20.41 €40.84
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w6003

Kategória:

Odrážky:

1. Praktické Magnetické Dizajn: Náš drevený stôl kalendár 2024 je šikovne vytvorený pomocou vynikajúce dreva materiálu, zabezpečuje dlhú životnosť a odolnosť voči deformáciám.Hladké a jemné povrchy dopĺňa high-kvalitné drevené bloky, takže je elegantný a oko-lov okrem svojej práce alebo v obývacej priestoru.

2. Kuchyňa Organizácie: Uchovávajte vašej kuchyni elegantný a organizované s našimi magnetický papier držiak na uterák.Tento všestranný úložné riešenie umožňuje jednoduchý prístup k papierové uteráky, ako aj ukladanie položiek, ako sú PP vrecia, odpadové vrecia, a viac na všetky kovové povrchy.Inštalácia je hračka, a držiteľ môže byť ľahko presúvať podľa potreby.

3. Priestranné Kapacita: Vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, tento magnetický papier, uterák držiteľ nie je ľahké spadnúť a vydrží 1 kg hmotnosti.Má silné nosnosti a môže držať papierové uteráky bezpečne.

4. Úsporné a Štýlové: Tento magnetický papier držiak na uterák, ozdobená sýte vzory, môžu byť umiestnené ako chladnička magnet, aby sa vaša kuchyňa viac príjemné a ergonomické.Prípadne to môže byť inštalovaný na kovové povrchy, ako skrine, skrinky, alebo dvere, aby sa uvoľnilo viac miesta, pričom vám umožňuje jednoduchý prístup na papierové uteráky.

5. Pohodlný Prístup: S silné magnety a žiadne vŕtanie potrebné, tento papier držiak na uterák je jednoduchý a veľkorysý, vhodné na rôzne štýly kuchyne.Biela farba, vzhľad dodáva nádych elegancie a štýlu do vašej kuchyne.

Popis:

Organizovanie rukavice s ľahkosťou pomocou nášho Magnetické Rukavice Dávkovač Držiteľ!Zbavte sa potreby punč diery vo vašej kuchyni steny, ako naše multi-funkčné skladovanie držiteľa vydrží až 1 kg hmotnosti.S jeho elegantný dizajn, zvyšuje krásu rôznych kuchyňa štýly.Rozlúčiť sa preplnená dosky a dobrý deň, na tidier kuchyni!

Špecifikácia:

1. Názov Produktu: Magnetická Tkaniva Box

2. Materiál: karbónová oceľ

3. Veľkosť produktu: o 26x18x8.5 cm/10.24x7.09x3.35 palcov

4. Hmotnosť výrobku: 640g

5. Balenie: funkcie opp

Balenie zoznam:

Magnetický Papier Držiak Na Uterák *1

Teplé tipy:

1. Vzhľadom na monitor, teplota farieb, fotoaparát, okolitého svetla a fotografie zručnosti, niektoré obrázky tovaru, môže mať mierne farebné odlišnosti, farbu druhu majú prednosť!

2. Vzhľadom na rôzne ručné meranie, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Materiál Plastové
Číslo Modelu Papier Držiak Na Uterák
Druh Papier, Držiaky
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty