20 Ks Prázdne DIY Plavidlá Taška Plátno Pero Prípade Prázdne make-up Tašky - Plátno Ceruzka Taška Bavlna Plátno Kozmetická Taška Cestovná Taška

€20.28
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w19985

Kategória:

Balenie: 20 ks zips kozmetické tašky pre vaše použitie, vhodné pre život a cestovné potreby, veľkosť každého papiernictvo taška je 8 x 4 cm, ktoré sú len správnu veľkosť, môžete dať svoje obľúbené kozmetika vnútri, môžu byť tiež použité ako mince kabelku, dať ich do odkladacia taška pre víkendové cestovanie.

Materiál: Vyrobené z vysoko-kvalitné plátno, ľahké, mäkké a odolné, nie je ľahké odreniny, zips hladko, taška sám cíti, že bude trvať dlhší čas, môžete pridať žehlička na vinyle prenos prispôsobiť im darčeky.

Dokonalý DIY projekt: vonkajšie vrecko je obyčajný, robia perfektnú prázdne plátno vytvoriť a prispôsobiť, môžete graffiti, farieb, vyzdobiť, prenos tepla, tlač, vyšívať, popustite uzdu tvorivosti, a vyrobiť si vlastnú osobnosť balíka.

Najlepší darček:je to dobrý darček pre Deň matiek, narodenín, detská sprchovacím kútom, Vianočné, svadobné, spoločenské a viac,kovový zips plátno kozmetická taška môže byť otvorené a uzavreté hladko a obsah je čisté a upratané, zabezpečenie toho, že položky sú bezpečné a riadne v cestovať a každodenný život.

Široko používané aplikácie:plátno na zips, vrecko môže byť použitý ako peračník, faktúry taška, pero, ceruzka prípad, darček taška, mince kabelku, mobilné peňaženky, vizitku taška, dámy kozmetická taška,tiež ideálny pre htv maľovanie a DIY plavidlá dizajn balíky,to je dobrá voľba pre cestovanie s rodinou.

Farba:Krémovo biela

Materiál:plátno

Obsah Balenia:

20 x zips kozmetické tašky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky SODIAL
Môžete si to

Príbuzné produkty