Mechanické Prepínanie Kalkulačka LCD Displej Fialová Kalkulačka Veľké Tlačidlá Mechanické Kalkulačka 1 Kus Fialová

€13.32
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w75011

Kategória:

Mechanické Prepínanie Kalkulačka LCD Displej Fialová Kalkulačka Veľké Tlačidlá Mechanické Kalkulačka 1 Kus Fialová

miestne kalkulačka je ideálny pre dokončenie základné numerické výpočty, takže je Ideálny pre úrad, základná škola, trh, alebo aj domáce použitie.Obsahuje veľké, citlivých tlačidiel, ktoré sú ľahko stlačte nadol a ponúkajú rýchle zadávanie údajov.

kalkulačka je prenosný a malých karpát, na 7.3x15.8x2.8cm, takže to nie je zaberajú veľa priestoru na pracovnom stole, ale je stále komfortne veľkosti pre jednoduché použitie.

kalkulačka je ideálny nástroj na rýchle vybavovanie každodenné výpočet problémy v rôznych prostrediach, ako sú školy, úrady, alebo dokonca doma!Ponúka rýchle, efektívne a užívateľsky príjemný zážitok, ktorý, čo je Ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivé kalkulačka.

Táto kalkulačka využíva solárne nabíjanie funkciu, ktorá vám umožní používať táto kalkulačka viac voľne

Šetrné k životnému prostrediu a energeticky úsporné, tento produkt využíva slnečnú energiu na výrobu elektriny, ktorá znižuje batérie znečistenia do určitej miery.

Produkt zobrazenie parametrov metóda: LCD displej: solárna energia Č. 7 alkalické batérie (s výnimkou) maximálne zobrazenie čísla: 10 číslic počet tlačidiel: 20

Farba:Fialová

Materiál:ABS

Veľkosť: 7.3x15.8x2.8 cm

Obsah Balenia:

1 x kalkulačka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty