Dvojité Bočné Silikónové Sacie Pad Pre Mobilné Telefónne Zariadenie prísavky Cúval 3M Lepidlo, Silikónový Gumové Prísavky Podložky Pre Upevnenie

€1.64 €2.42
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w2228

Popis:

1. Jednoduché ovládanie: prísavku mobilný telefón majiteľa je jednoduché a pohodlné inštalácia, stačí pripojiť ho na rovný povrch.

2. Úsporu priestoru: v Porovnaní s ostatnými mobilný telefón base, prísavný držiak mobilného telefónu držiteľa nemusí zaberať plochu priestoru, a to je nainštalovaný na rovný a pevný povrch, efektívne ukladanie využitie priestoru.

3. Podpora rôznych mobilných telefónov: prísavku mobilný telefón majiteľa podporuje širokú škálu mobilných telefónov typy, podporuje celý rad operačných systémov mobilných telefónov, a môže byť použitý na rôznych značiek mobilných telefónov.

4. Stabilný a spoľahlivý: prísavku mobilný telefón držiak je vyrobený z vysoko odolných materiálov, ktoré môžu niesť váhu mobilný telefón, zabrániť mobilný telefón, tras alebo pádu, a zaistiť bezpečnosť mobilných telefónov.

5. Prenosný dizajn: prísavku mobilný telefón majiteľa je malé rozmery, nízku hmotnosť, ľahko sa prenášajú, môžu byť uvedený vo vrecku alebo v taške, a poskytuje používateľom mobilného telefónu podporu kedykoľvek a kdekoľvek.

Špecifikácie:

Materiál: Silikón

Farba: Ako na obrázku

Veľkosť: 8*5,5 cm

Výrobný proces: Tvarovanie

Zoznam produktov: 1pc

Poznámky:

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Vezmite prosím na vedomie, že mierne farebný rozdiel by mal byť prijateľný vzhľadom na svetelné a displeja.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Použitie Nástroje
Môžete si to

Príbuzné produkty