3d Papier Socha Zemi Kalendár Memo Pad poznámkový blok Blok Školy Memo Držiak S Čl Perá, Podložky Displej Office Darčeky 3d - G5w8

€8.50 €17.00
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w222834

Špecifikácia

Názov: 3D papier plavidlá poznámkový blok

Farba: Ako je znázornené

Materiál: Eko-šetrné papier

Veľkosť:A/B:8*8*3.8 cm/3.15*3.15*1.50 palec

C:8*8*4.5 cm/3.15*3.15*1.77 palec

Popis:

JEDINEČNÝ DIZAJN: trojrozmerných poznámkový blok je očarujúce dielo, ktoré dodáva eleganciu a artistry do každej miestnosti.Poznámkový blok je jedinečne tvarované a rôznych bábika je sprístupnený každý deň, pridanie jedinečnú zábavu na jeho použitie.Odlúpnite 3D nálepky pre prekvapení, zábavy a odbúranie stresu.

KVALITNÝ MATERIÁL: Táto 3D kalendár, poznámkový blok je vyrobený z vysoko kvalitnej odbornej ekologický papier a papierové plastiky technológie, doplnené multi-farebné dekoratívne papier, vyžaruje jedinečné čaro.Vhodné ako darček pre rodinu, priateľov, obchodných partnerov a spolužiakov, nie len ideálna dekorácia, ale aj praktické pripomienky nástroj.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE: odtrhnite non-stick poznámok a kalendáre z 3D kalendár, plánovač, zanechala za sebou rôzne jemné figúrky.Je ideálny pre umelecké diela, stolné dekorácie, kancelárske potreby a zberateľské predmety.Vhodné pre každú príležitosť.Ručné viazanie je silnejší a nie je ľahké poškodenie.

NAHRÁVANIE PRIPOMIENKA: 3D kalendár, poznámkový blok sa dodáva v rôznych tvaroch, unikátna kniha poznámky môže prilákať niekoho pozornosť, záznam a pripomenie dôležité veci.Ideálny pre dlhodobé umiestnenie na stole alebo na polici ako dôrazom.Jedinečný papier poznámky môžete nahrávať a pripomenie dôležité veci.

SKVELÝ DARČEK: Či je to kancelária záznam alebo dekoratívny ornament, jedinečné a krásne stolový kalendár je ideálny darček.Či už je to pre svojho milenca, priateľa alebo partnera, je to určite jedinečný a praktický darček na narodeniny, Valentín, Deň matiek, Deň Detí a Vianoce.

zoznam balíkov:

1*3D paper art poznámkový blok

ahoj, chlapci, ďakujem vám za návštevu mojej obchodu.ak chcete kúpiť viac ako sme uviedli, prosím, kontaktujte nás.Pekný deň!

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Samolepiace Alebo Nie No
Funkcia Iné
Číslo Modelu 3D Papier Socha Zemi Kalendár Memo Pad poznámkový blok
Štýl Memo Podložky
Môžete si to

Príbuzné produkty