50 Listov Veselé Vianoce Memo Pad Roztomilý Správa Poznámky Poznámka Darčekový Papier Office Materiál Dodáva Dekoratívne poznámkový blok Stationer Q8I9

€0.23 €0.41
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w241765

Popis Výrobku:

1. Názov produktu: Karikatúra Vianočné Poznámky Študent Papiernictvo Dodávky

2. Veľkosť produktu: veľkosť tejto poznámka: kniha je približne 9x6cm/3.54x2.36 palcov.Poznámka knihu má o 50 listov.

3. Produkt štýl: Vianočné Poznámky

4. Farby produktu: Santa Claus, Vianočné dom, Vianočné medveď, Vianočné snehuliak

5. Materiál: papier

Vlastnosti produktu:

1. Cartoon Vianočné tému dizajn: Tento note pad prijme návrh Vianočné prvky, dáva ľuďom pocit radosti a teplo.Je vhodný ako kancelárske potreby materiál pre študentov a tiež robí krásne Vianočný darček.

2. Multifunkčné použitie: Tento program poznámkový blok môžete nielen nahrávať štúdia poznámky a úlohy, ale aj napísať dovolenku požehnanie a správy.Jeho prenosný dizajn je ľahké prenášanie, takže môžete nahrávať a pripomenie dôležité veci kedykoľvek.

3. Vhodné použitie: Tento program poznámkový blok môže uspokojiť potreby denného štúdia a práce.Rýchle poznámky, ľahko odstrániť pre jednoduché používanie a organizácie.Jeho kompaktná veľkosť umožňuje ľahké prenášanie v taške, alebo vo vrecku a používať kedykoľvek.Tento memo pad má lepidlo podklad, takže môžete držať to v bude.

4. Vianočný darček možnosť: Táto poznámka pad je ideálny Vianočný darček.To je nielen praktické, ale má roztomilý dizajn, vhodný pre gifting pre študentov, priateľov a rodiny.Či v štúdiu a v práci, alebo nahrávanie dovolenku priania a požehnanie, to môže priniesť radosť a teplé Vianočnú atmosféru.Môže to nie je len zlepšenie efektívnosti štúdia a práce, ale aj priniesť dovolenku radosť a teplo na ľudí.

Upozornenie:

1.Ako všetci vieme, rôznych počítačoch zobraziť rôzne farby, a skutočné farby sa môžu mierne líšiť od nasledujúceho obrázka.

2.Vzhľadom na ručné meranie, veľkosť, môžu mať chyby niekoľko cm

Zásielky zahŕňa:

1pc Vianočné Poznámky

ahoj, chlapci, ďakujem vám za návštevu mojej obchodu.Garantujeme kvalitu našich výrobkov.budeme pripravení odpovedať vám čo najskôr.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Štýl Memo Podložky
Samolepiace Alebo Nie Áno
Funkcia Dekorácie
Pôvod Kontinentálna Čína
na mieru Áno
Magnetizmus Áno
Môžete si to

Príbuzné produkty