Steny Sfarbenie List Kreslenie Rolka Papiera Graffiti Prejdite na Stenu Plagát DIY Maliarske Umelecké potreby Vzdelávacích Stenu, Nálepky Sfarbenie

€7.38 €11.36
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w245447

Kategória:

Zbavte sa vášho dieťaťa, tvorivosti s našimi Stenu Sfarbenie Listov.Vložiť kdekoľvek a pozerať sa na ne mať výbuch, a zároveň stimuluje ich predstavivosť a prejavu.Žiadne stopy po ľavej prilepenie, takže si môžete zmeniť veci, až kedykoľvek.Zvýšenie interaktivity a zábavu s týmto inovatívnych produktov.

Názov výrobku: detská Kresba Roll

Produkt materiál: papier

Na obale produktu: farba box

Veľkosť produktu: o 300x30cm/118.11x11.81 cm

Farby produktu: náhodný

Pouţiť: Vhodné pre deti od troch rokov

Funkcia: maľovanie

Zoznam Balíkov:

Detská Kresba Roll x 1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, farba položku a že je to znázornené na obrázku, môže mať odtieň.

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Steny Ochrany: Naše detské kresby roll nebude poškodiť váš nábytok, steny alebo podlahy.Môžete ľahko trhať papier a zanechať žiadne stopy za sebou.Užite si zábavu z kreslenie bez obáv neporiadok.

2.Dieťa Bezpečné Tvorba: Dávať si, že mier mysle, našich detí kreslenie roll sa môže pochváliť bezpečnosti papier materiálu.Je bez zápachu a príjemný dizajn, ktorý umožňuje vaše deti stratiť seba, tvorivé hry a nápadité prieskumu.

3.Podporiť Rast: Vychovávať svoje dieťa kreativity s týmto kreslenie roll.Zvýšenie myslenie, iskra, predstavivosť a prejavu, zatiaľ čo podpora umeleckej gramotnosti a estetické rastu.

4.Výhodné Vzdelávania: S našimi deťmi je kreslenie roll, iskrenie tvorivosti a zlepšuje učenie.Deti sa zlepší ich tvar, farbu uznanie a rozšíriť ich povedomie o zvieratá a rastliny, cez interaktívne hrať s rôznymi vzormi, ktoré podporujú ich zábavu a interaktivitu.

5.Všestranný a Dekoratívne: Toto detské kresby roll nie je len použiť ako zábavné a kreatívne hračky, ale aj ako darček a dekorácie.Si môžete zavesiť kamkoľvek chcete pridať do atmosféry a krásu vášho života.Je to tiež veľký učebná pomôcka pre deti, učiť sa a vyjadriť sa.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty