100 Pack Autosampler Ampulky, 2Ml HPLC Ampulky, 9-425 Lab Amber Ampulky s Napísať-na Mieste a Stužkové,Skrutkovací uzáver, Jasné

€11.74 €21.72
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w2475

Veľkosť: 12 mm s priemerom 32 mm na výšku, 2ml malých fľaše, 9mm navliecť niť automatické vzorky odbavenie laboratórne malá fľaša je vyrobená z číreho 1, Trieda borosilikátového skla, s písaní značiek pre vzorky uznanie.

Amber malé fľaše materiál: vlákno 9mm automatické samplem tmavú Fľašu malá fľaša je vyrobená z číreho 1, Trieda borosilikátového skla, s písaní značiek pre vzorky logo, ktoré spĺňa medzinárodné hydrolýzou ťažba normy.ASTM E-438 Typ 1 Trieda Trieda A-Trieda borosilikátového skla spĺňa požiadavky Spojené Štáty

Tesniaci dizajn a opakovane použitie: polypropylén skrutku krytu s presnosťou na prepážku zabezpečuje utesnenie proti vyparovaniu.Dvojité vrstvy patria kremíka a PTFE.Organické membrána s viacerými injekcie.Organické vzorky PTFE podšívka skrutku krytu.

Ľahko rozlíšiť: Patch pre vzorky alebo identifikačné štítky.Na krátke vzdialenosti sa vzťahuje na a malé fľaše potrebujú menej ohnúť, aby sa tesnenie, šetrenie času, najmä s ohľadom na frekvenciu otvorenie a vypnutie malé fľaše, a koľko vzoriek máte.

Jednoduché použitie: otvorenie 9-425 vrchných fľaša je o 40% väčšie než malé fľaše so štandardným úzky otvor.Na 2ml HPLC malú fľaštičku s jedinečným vlákno dizajn môže zabezpečiť konzistentné tesniacich častí a môže byť použité namiesto volatility.

Farba: Transparentná

Materiál: sklo

Obsah Balenia:

100 x ampulka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty