1 KS Obdĺžnikový Skladovanie Zásobník Rack Striebro Akryl+ZVIERATKO Na Chladničku Pre Skladovanie Kuchyňa Chladnička Koša Plechovky

€27.20 €32.78
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w2524

Otočná Konštrukcia: Táto organizátor má 360 stupňov otočná konštrukcia umožňuje ľahko získať prístup k položkám z akejkoľvek strany, úspora vášho času a zmätkov.Je to funkčné úložné riešenie, ktoré sa neotáča a vyhovuje vašim potrebám.

Jednoduché nastavenie: organizátor môže byť otočený na nastavenie uhla a pozícia položky, takže je výhodnejšie a prístupné.Prísavky je jednoduchý na inštaláciu a odstránenie.

Otočiť na Zlepšenie Priestor Účinnosť: Tento úložný vak umožňuje použiť priestor efektívnejšie, môžete ho otočiť podľa vašich potrieb, a optimalizovať priestor s každým rohom.

Veľký Priestor: Tento úložný stojan možno otáčať o 360 stupňov a môže pojať až 17.6 libier položky bez triašky.Má protišmykový povrch, aby sa vaše položky na mieste.Jeho ideálna veľkosť je 15.67 x 11.73 x 1.26 palcov, ktorý vyhovuje väčšine chladnička a skrine.

Nie je ľahké nedeformujte: Tento úložný box je vyrobený z odolného akryl a PET materiálov, ktoré nie je ľahko ohýbať a prestávky.Majú plynulý a tichý otočný pre ľahký prístup do položiek.

Inteligentné riešenia pre efektívne využitie priestor chladničky.Tento otočný zásobník umožňuje ľahký prístup k položkám a udržuje veci usporiadané.Ľahko sa čistí, odolný a má veľkú nosnosť.Chladničky gramofónu je pohodlné a praktické, a môžu byť použité na dlhú dobu.

Komoditné meno:chladnička skladovanie gramofónu

Hmotnosť výrobku:1184g

UPOZORNENIE:Pred nákupom gramofónu, uistite sa, že opatrenie vaša chladnička, skrine, alebo všade tam, kde ho potrebujete.Minimálna Veľkosť Požiadavky: Dĺžka Väčšia ako 16.85 cm, Šírka Väčšia ako 12.13 palcov.

Farba:Strieborná

Materiál:Akryl+PET

Veľkosť:39.8x29.8x3.2 cm/15.67x11.73x1.26 palcov

Obsah Balenia:

1set * Non-slip rotujúce skladovanie taška

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Použitie Drobnosti
Môžete si to

Príbuzné produkty