Závesné Wc Papier Prípade Prenosné Obrúsok Papier Tkaniva Skladovanie Taška Opakovane Tkaniva Box Pre Domáce Vonkajšie Cestovanie Turistika Piknik

€1.03 €2.14
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w8129

Naše toaletný papier rolka kryt je vytvorený s krásne výšivky, že bude pridávať teplo a zábavu pre vašu kúpeľňu.Je ľahko prepravovať a skladovať, a môže byť prevádzkovaný rýchlo.Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, nebude slabnúť alebo pilulku v priebehu času.Upgrade vašej kúpeľni dekor s našimi toaletný papier rolka kryt.

Špecifikácia:

Názov produktu: papier, uterák kryt

Hmotnosť výrobku: 50g

Veľkosť produktu: 20*14*1.5 cm/7.87*5.51*0.59 palcov

Produkt materiál: bavlna

Upozornenie:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farba sa môže mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiely vo veľkosti.

Balenie Zoznam:

Toaletný papier rolka kryt*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.High-grade Materiál: Tento toaletný papier rolka kryt je vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, ktorý je odolný a ľahko sa čistí.To môže chrániť vaše papierové uteráky z vodnej pary a prachu, ich udržiavanie v suchu a hygienické.Textílie materiál je mäkký a pohodlný, bez vyblednutie alebo obaľovanie.

2.Prenosné Úložné Riešenie: Odstráňte a zložiť tento toaletný papier rolka kryt pre jednoduchú prepravu a skladovanie.Jeho priestorovo úsporný dizajn je ideálny pre on-the-go používať, a háčiky vám umožní zavesiť na stenu alebo dať ho na plochu pre bez námahy organizácie kdekoľvek a kedykoľvek.

3.Rozmarný Dotyk: Priniesť radosť a šarm, aby vaša kúpeľňa s týmto toaletný papier rolka kryt ozdobený krásne výšivky roztomilý oči a mihalnice.Nádherné výšivky plavidlá pridáva živá a hravá atmosféra, ideálny pre vašu kúpeľňu rutina.

4.Tenší Papier Extrakcie: Vďaka svojej výhodnej úst dizajn, tento toaletný papier rolka pokrytie umožňuje ľahko a rýchlo vytiahnite uteráky bez otvorenia veka alebo zips.Ťažba port je v tvare veľké ústa, vhodné pre všetky veľkosti valcované papier, a umožňuje extrahovať papier s minimálnym úsilím.

5.Zábavné Okrem: Pozdvihnúť vašu kúpeľňu dekor s týmto toaletný papier rolka kryt, ktorý slúži aj ako roztomilá dekorácie.Skúsenosti teplo a zábavu, ako to dodáva štýl a funkčnosť, aby vaša kúpeľňa krajšie a organizované.Vytvoriť príjemnú atmosféru s týmto praktické a príjemné príslušenstvo.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Polyester
Môžete si to

Príbuzné produkty