Paul Rubens 2 Grand Biela Olejové Pastely, Umelec Mäkké Olejové Pastely Živej a Krémová, Pastelky Umelecké potreby pre Umelcov

€15.81 €19.76
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w269282

Kategória:

Paul Rubens 2 Grand Olejové Pastely

🎨Veľká Biela/Čierna Olejové Pastely: veľký biely olej, pastel je rovnocenné 7 malé biele olejové pastely

🎨 CÍTIŤ MÄKŠIE, LEPŠIE MAĽOVANIE SKÚSENOSŤ: olejové pastely sú veľmi mäkké, a urobiť oveľa hladšie zmesi bez obaľovanie, vhodné na miešanie a škrabka techniky.Oni rukoväť a čistenie ľahko, sú intenzívne farby, a sú obzvlášť mäkké a príjemné na použitie na papier a iné hladké médií.Farba je jednotné a jednoduché zásobníka.

🎨 ECO-FRIENDLY OLEJ, PASTEL, BEZPEČNÉ A ZÁBAVA: olej, pastel set je vyrobený z vysoko-kvalitné a ekologické materiály, adhézia je silný a nie veľmi jednoduché zmiznúť, tieto vynikajúce olejové pastely extra hladké, aj pigmentácia.Nový bullet dizajn a valcové farby umožňujú uchopiť a pohodlne kresliť.

🎨 ŠIROKO-pri POUŽITÍ NA RÔZNYCH POVRCHOCH: olej pastelové farby môžu byť použité na rôzne povrchy, ako sú olej, pastel papier, sketchbook papier, Akrylová papier a Plátno Rady.Profesionálnych umelcov, fanúšikovia, dospelí a všetky deti sa môžu tešiť na umenie radosť.

🎨 SPOKOJNOSŤ ZARUČENÁ: stojíme za kvalitou našich výrobkov, ak máte nejaké otázky alebo spokojní s produktom, budeme zabezpečovať rozlíšenie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky arrtx
Číslo Modelu PR-0022
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty