Paul Rubens Akvarelový Papier, Akvarelový Vestník 50% Bavlna 300gsm 20 Listov Cestovanie Umenie Vestník pre Začiatočníkov a Umelcov,

€13.55 €16.94
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w341202

Kategória:

Paul Rubens Akvarel Vestník

🎨 Bez obáv experimentovať s kvalitnými akvarel vestník!Vyrobená z 50% bavlny a kyslých papier, tento notebook je navrhnuté tak, aby vydržali a je ideálny pre začiatočníkov a umelcov.

🎨 Vziať svoje umenie s vami, nech ste kdekoľvek!Dve veľkosti pre výber, 32K(210*148mm) a 64 KB(105MM*148MM).Udržať vaše spomienky nažive tak dlho, po vašej cesty s týmto pohodlným vestníku.

🎨 Získať čo najviac z vášho akvarelového papiera s našimi dual-stranný notebook!Každý hárok funkcie obojstranné textúru, ktorá vám až 40 strán na použitie.Plus, závit-stitched dizajn vám umožní odstrániť uprostred závit a použiť ju ako väčšie stránky pre široké maľovanie a panorámy.

🎨 Naše akvarel vestník sketchbook je navrhnutý s prenosnosťou a pohodlie v mysli.Elastické kapely pripojené k zadný kryt drží vestník zatvorené a zabezpečené.

🎨 Stojíme za kvalitou našich produktov a chcete si byť úplne spokojní s nákupom.Ak máte akékoľvek otázky, alebo sú nespokojní s akvarelového papiera, prosím, kontaktujte nás pre rozlíšenie.Vaša spokojnosť je našou prioritou!

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky arrtx
Číslo Modelu akvarelového papiera
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty