Skladacie Zavesenie Oblečenia Vešiak S 32 Klipy Odolné Robustné Prenosné Vešiak Na Ponožky, spodná Bielizeň, Domácnosť, Skladovanie Práčovňa R Q1Y4

€0.82 €1.17
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w3269

Opísať:

Názov produktu: Skladanie zavesenie oblečenia vešiak

Veľkosť produktu:32*35 cm/12.59*13.77 palec

Produkt farba: Ako je znázornené na obrázku

Produkt materiálov:plasty

Vlastnosti produktu:

1. Priestorovo úsporný Dizajn: Tento skladací zavesenie oblečenia vešiak s 32 klipy je ideálny pre organizovanie a sušenie oblečenia.

2.Všestranné Použitie: videoklipy sú bezpečné a zabrániť oblečenie z pošmyknutia alebo pádu počas sušenia.

3.Odolný a Robustný: Vyrobené z vysoko kvalitného plastu, toto oblečenie záves je postavené na posledný.To vydrží hmotnosť viacerých odevy bez ohýbanie alebo lámanie, zabezpečenie dlhodobé použitie.

4.Praktický a Prenosný: Tento záves je ľahký a prenosný, takže je ideálny pre vnútorné i vonkajšie použitie.Či už ste doma alebo na výlet, môžete ľahko nosiť a používať tento vešiak na suché šaty.Jeho ľahký a sklopný dizajn umožňuje jednoduché skladovanie a prepravu.

Bezpečnostné opatrenia:

1. Ako všetci vieme , na rôznych počítačoch displej farby inak, farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.Ďakujeme za pochopenie

Zásielky zahŕňa:

1pc vešiak

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!ak chcete kúpiť viac ako sme uviedli, prosím, kontaktujte nás.Ak potrebujete viac tejto položky ,môžete nás kontaktovať.poskytneme vám naše najlepšie ceny.Nechajte vašu správu!

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty