50pcs Širokú Škálu Aplikácií Opony Hák na Tuhé Žiadne Deformácie, Hladký A Leštený Taška Háčik Dlho-trvajúce Comma Háčik Domov

€1.19 €1.97
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w3919

1. Sada 50 Opony Závesné Háčiky: Tento balík obsahuje 50 biely plastový záves závesné háky, vám poskytne dostatok háčiky na zavesenie záclon v aute, doma, alebo v kancelárii.

2. Krúžok Okno Záves Záves Háčiky: Tieto háčiky majú krúžok dizajn, dokonale hodí pre zavesenie záclon s priechodky alebo záclonové krúžky.Krúžok tvar umožňuje ľahký pohyb záclony pozdĺž tyče a zabezpečuje plynulé otváranie a zatváranie.

3. Odolné Plastové Materiál: háčiky sú vyrobené z vysoko kvalitného plastu, zabezpečiť trvanlivosť a dlhú životnosť.Plastový materiál je ľahký a odolný proti korózii, vďaka čomu je vhodná na dlhodobé používanie bez obáv korózii alebo poškodeniu.

4. Všestranné Použitie: Tieto záclonové háčiky sú vhodné pre rôzne opony štýly, vrátane okna záclony, závesy dverí, a dokonca aj sprcha záclony.Môžu byť použité v domácnosti, kancelárie, autá, alebo akékoľvek iné miesto, kde záclony sú potrebné.

5. Jednoduchá Inštalácia: háčiky sú jednoduché na inštaláciu a môže byť pripojené k akémukoľvek záclonové tyče alebo skladbu.Jednoducho zasuňte výčnelky na tyč alebo cez krúžky a sú pripravené na použitie.Biela farba, háčiky zmesi bez problémov s akýmkoľvek opony farbu alebo dizajn.Funkcia: Opony háčik

Farba: Biela

Hmotnosť: 50g

Balenie veľkosť: 10*10*5 cm

Materiál: Plast

Balenie Obsahuje: 1 balenie Comma Háčik

Poznámka:

1.Väčšina produktov sú prijaté vo fyzickej forme, ktorá je v blízkosti skutočné bytu obrázok.Nie je však vylúčené, že rozdiely v farbu, kontrast a farebná teplota sa môže vyskytnúť v dôsledku počítačové monitory.

2.Veľkosti sú všetky ručne namerané, a tam môže byť mierne chyby v dôsledku faktorov, ako napríklad rôzne meracie nástroje a metódy.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty