Hliníkové Router Tabuľku, Vložiť, Plechu, Dreva, Frézovanie, Flip Doska S Ostrý Rozchod,Router Zastrihávač Tesárstvo Dreva Nástroj

€49.48 €93.36
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w442200

Kategória:

Pohodlné centrum-otvor je navrhnutý tak, aby priložte router, tak to je v strede trochu diera.Gravírovanie a frézovanie tabuľka vložky môžu uľahčiť presné vŕtanie a inštaláciu smerovača.

Obdĺžnikový flip rada má presné a jasné, váhy, ktorá umožňuje presné vŕtanie a montáž akéhokoľvek router jednoduché.Doska bude pracovať s orezávanie stroj na strihanie, odihlovanie, drážkovanie, frézovanie, tesárstvo.

Router tabuľka vložiť doska je vyrobená z premium hliník, pevné a trvanlivé, hrdza a odolný proti opotrebeniu, a je vhodný pre dlhodobé použitie v drevospracujúcom rezbárstvo tabuľke.

Na frézky opatrenia o 240 x 200 x 5 mm/9.4 x 7.9 x 0.2 palec, vhodný pre väčšinu elektrických rezanie a gravírovanie stroje.Dostanete 1 x smerovač tabuľka vložiť doska, 1 x backer, 1 x uhol pravítko, a 1 x kružidlo, dostatok nástrojov, aby vyhovoval vašim rôznych drevoobrábacích potreby.

Tento router tabuľka vložiť doska môže byť použitá vo väčšine elektrické smerovače, veľký pomocník pre drevospracujúci.Drevospracujúci flip orezávanie dosku pre stolárov, spracovateľov dreva, drevo remeslá, atď.

Náš smerovač tabuľka vložiť doska je vyrobená z hliníka, silné a odolné voči opotrebovaniu, poskytuje dlhú životnosť čas.Jasné a presné rozsahu, vložte dosky môžu uľahčuje presné vŕtanie a inštaláciu smerovača.Kompaktná veľkosť a ľahký, ľahko prenosný, dobrý pomocník pre stolárov.

Ľahký a Prenosný: Kompaktná veľkosť a ľahký dizajn robí router tabuľky vložte dosku ľahko skladovať a prepravovať, tak môžete použiť kedykoľvek a kdekoľvek.

Praktické Tesárstvo Nástroj: Náš smerovač tabuľky vložte dosku je dobrým pomocníkom pre drevospracujúci, prispieva k zvyšovaniu efektívnosti a skvelý darček pre stolárov.

Názov Produktu: Router Tabuľky Vložte Dosku

Použitie: tesárstvo

Farba:Odpoveď:strieborná /B: zlato

Materiál:hliník

Obsah Balenia:

1 Nastavte x Dreva Router Flip Plateate

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty