Pre Poľnohospodárstvo Benzín, Generátor Ventil Rocker Nastavenie Ventilu Rocker Záhrada 190F/188F Benzín, Generátor Jednoduchá Inštalácia

€5.58 €8.58
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w456789

Kategória:

Funkcie:

*Jednoduchá Inštalácia: Tento ventil rocker set je určený pre 190F188F benzínové generátory, takže je ľahké nainštalovať a nahradiť.

*Plynulá Prevádzka: S high-kvalitné materiály a precízne spracovanie, tento ventil rocker nastaviť zabezpečuje hladké a efektívne fungovanie vášho generátor.

*Široké použitie: Ideálne pre rôzne aplikácie, vrátane poľnohospodárstva, žrebčince, stavbách, a záhrada stránok, poskytuje spoľahlivý výkon pre vaše potreby.

*Trvanlivé a dlhotrvajúci: Vyrobené z trvanlivých materiálov, tento ventil rocker set je postavená tak, aby odolala najnáročnejších podmienkach poľnohospodárstva a výstavby prostredia, zabezpečenie ich dlhá životnosť.

*Vylepšený Výkon: Tým, že udržuje správne fungovanie ventily, tento ventil rocker nastaviť pomáha zlepšiť celkovú výkonnosť a efektívnosť vašich benzín, generátor.

Špecifikácie:

*Názov Produktu:Ventil Rocker Nastaviť

*Materiál:/

*Rozmery:60*19,5 mm

*Farba:Čierna

*Obutie:190F/188F Benzín, Generátor

*Počet Kusov:1 ks

Obsah Balenia:

1 sada Ventilu Rocker

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky DAZZLEEX
Môžete si to

Príbuzné produkty