67JC Detská Fotografia, Rekvizity, Vystupujú Vankúš Maznať Vankúš DIY Foto Rekvizity Foto Dekor

€10.54 €14.85
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w4592

Kategória:

Funkcie:

OOTDTY

Novorodenca Fotografie Rekvizity Frontálne Vankúš: Naše novorodenca fotografie rekvizity s cloud tvar navrhnutý tak, 3pieces/set, mäkké, vypchaté vankúš pre dieťa predstavuje a maznanie, použiť pre novorodencov fotografii pózuje rekvizity a foto dekorácie.

Foto Pozadie Dekorácie: dieťa fotografie rekvizity frontálne vankúš s jedinečným krásne cloud dizajnom a nízkou hypo-alergénne materiálu, rekvizity cloud vankúš je potrebné čistiť ručne umyť, aby sa zabránilo poškodeniu alebo chýbajúci, sušené vzduchom na dlho posledný výkon.

Multi-Purpose Predstavuje Vankúš: aj Napriek tomu, foto rekvizity, mäkké cloud vankúš rekvizity vzťahujú aj na príležitostné použitie alebo pre zvláštne príležitosti, baby sprcha strany, rodné strany, a mesačné oslavy, atď.Dobre vyzdobiť svoj dom alebo na mieste, aby prijali báječné fotografie, uložiť poklad moment a zdieľať zábavu s priateľmi a rodinou.

Ideálna Veľkosť: cloud hodiť vankúš s ideálna veľkosť pre dieťa objímanie, mäkké a nie je ľahké zvliekanie, vhodné pre dieťa maznanie, šetrné k vašej pokožky novorodencov a ľahko vyzdobiť foto pozadie alebo pre dieťa predstavuje rekvizity.

Vybraný Materiál: cloud frontálne vankúš nastavenie používajte kvalifikovaný velveteen, mäkká koža príjemný materiál, nie je ľahké haly, alebo slabnúť, obaľovanie odpor, anti-statické, s dobrými výsledkami.

Špecifikácie:

Rozmer Výrobku: Cca.Viac veľkosti 30 cm/11.81 palec, 36 cm/14.17 palec, 50 cm/19.68 palec

Materiál: Velveteen

Farebné Prevedenie: Tmavo-Modrá/Fialová, Modrá/Biela/Tmavo-Zelená

Balenie Obsahuje:

1 Nastavte Cloud Frontálne Vankúš Dieťa Fotografie Rekvizity

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Vekové Rozpätie 0-6m
Pohlavie Unisex
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty