Lipa Rezbárstvo Bloky Rezbárske Drevo Basy Dreva Pre Carving 10PCS - Whittling Dreva Pre Remeslá Wood Carving Kit Drevené Trvanlivé

€19.02 €27.97
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w462842

Kategória:

Lipa Rezbárstvo Bloky 10 Kusov v Súprave: Naše wood carving kit funkcie 10 dobré kúsky lipa, ponúka širokú škálu možností pre vaše drevorezbárstvo projektov.

Lipa pre Carving Ľahko Pracovať S: mäkké a jednotný charakter lipa blokov je neuveriteľne jednoduché, aby sa vyrezávajú, zabezpečiť, aby váš tvorivý proces je tak hladký, ako drevo je textúra.

Drevené Bloky pre Remeslá - Prírodné a Bezpečné: Vyrobené z vysoko kvalitných lipa, tieto drevené bloky pre carving sú prírodné a bezpečné voľbou pre vaše projekty.Nedokončená drevo nemá žiadne chemikálie, umožňuje vybojovať s dôverou.

Rezbárske Drevo - Žiadny Uzly alebo Praskliny: nenájdete žiadne uzly alebo trhliny v tejto lipa pre carving.Sú starostlivo vybrané, zabezpečí, že vaše rezbárske práce zostávajú bezchybný od začiatku do konca.

Drevo na Carving Dokonale Veľkosti: Tento whittling súprava obsahuje 6 malých drevených blokov pre carving veľkosti 25 x 25 x 100 mm (1 x 1 x 4 cm) a 4 väčší blok na 50 x 50 x 100 mm (2 x 2 x 4 palce).Je prispôsobená sa obracajú na širokú škálu rezbárske projektov.

Whittling Drevo na Crafters Všetkých Úrovní: Či už ste začiatočník, alebo skúsený rezbára, naše bloky z dreva pre carving ubytovať tvorcovia všetky úrovne zručností.

Farba:Drevo farba

Materiál:Drevo

Obsah Balenia:

10 x drevorezbárstvo

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty