Motocykel Plyn Držiteľ Plyn Booster Urýchľovač Univerzálny Zápästie Zvyšok Ovládanie Na Riadidlá Grip Pomáhať Olej Ovládanie Pre

€0.32 €0.41
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w474668

Kategória:

Pripravte sa na dokonalý komfort počas jazdy na Motocykli, alebo Elektrické Vozidlo!Naše Tempomat funkcia umožňuje voľne nastaviť uhol pri odolávať miesenie a vedenie non-slip grip vďaka vypuklé línií na vnútornej strane.Pohodlné a práce-ukladanie, to je ideálny doplnok do vášho vozidla pre stresu-voľné jazdy.

Špecifikácia:

Názov produktu: Plyn Pomáhať Motocykel Rukoväte

Hmotnosť výrobku: 12g

Veľkosť produktu: o 6.5x2.6x5cm/2.56x1.02x1.97 palcov

Produkt materiál: nylon

Balenie Zoznam:

1* Motocykel Plyn Pomoc

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vynikajúca Kvalita Materiálov: Postavená s vysokou pevnosťou nylon, tento motocykel plyn pomáhať nebude zlomiť a znesie slnko, dážď, a korozívnom prostredí.Jeho drsné stavať zabezpečuje rokov spoľahlivého používania.

2.Jedinečný Plyn Management: môžete dosiahnuť jedinečné plyn riadenia voľne nastavenie uhla a otáčania do 360 podľa vašich preferencií.Bez námahy prispôsobiť sa rôznym na koni polohou a ovládanie rýchlosti v smere hodinových ručičiek krútenie pre hladkú jazdu.

3.Komfort Boost: Inštalácia náš Motocykel Plyn Pomoc je jednoduchá oprava, ktorá znižuje prstov a zápästí únava počas dlhšej jazdy.Skúsenosti viac pohodlné a uvoľnenú jazdu, vykonané práce-ukladanie s jeho rýchlu a jednoduchú inštaláciu.

4.Spoľahlivé Uchytenie: skonštruovaná tak, aby pevne a nie list alebo uvoľniť, náš motocykel plyn pomáhať zaručuje vašu bezpečnosť počas jazdy.Non-slip vypuklé línií na vnútornej strane ponúkajú bezpečné a stabilné uchopenie, poskytuje kľud počas dlhých jázd.

5.Univerzálny Kompatibilita: Prevrat vaše ovládanie škrtiacej klapky s týmto motocykel plyn pomáhať.Jej univerzálny kompatibilita je vhodná pre väčšinu motocyklov, elektrické bicykle a skútre, poskytuje výnimočnú priľnavosť a kontrolu.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Výška 2.6cm
Položka Druh Gripy
Názov Modelu Plyn Pomáhať Motocykel Rukoväte
Položka Dĺžka 6.5cm
Druh Materiálu nylon
Položka Priemer 0.00inch
Položka Šírka 5cm
Položka Hmotnosť 12g
Môžete si to

Príbuzné produkty