Univerzálny Paliva Ťuknite na položku Benzín Prepínač 50cc-150cc S Benzínom Filter Paliva Ťuknite na položku Benzín Batérie Pre Generátor Plynových Motorov a Palivových Nádrží

€3.96 €5.74
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w479355

Kategória:

Funkcie:

1.Spôsob a ich použitie je jednoduché a nezaberie vám veľa času,široko používaný v motocykel opravovne, pre nahradenie starého palivovej nádrže kohútiky filter.

2.Materiály a dobré vyhotovením jeho odolnosť a praktickosť,to praktické palivovej nádrže kohútiky filter môže byť použitý pre motocykle a štvorkolky.

3.To má dobrý dizajn a je vhodný aj pre naše použitie.to má -dlhodobá životnosť a môže slúžiť nám dobre.toto je vhodnou náhradou za staré alebo nefunkčné palivovej nádrže, hadice vypnúť filter.toto je palivovej nádrže shut off vypínač s filtrom, starostlivo vybrané a sú vyrobené zo silného plastu a hliníka, zliatiny

4.Prenosné& praktické,táto kvapalina prenos je malá a ľahko sa prenáša a obchod, a môžu byť použité v tiesni za mimoriadnych okolností.je to veľmi užitočné núdzové nástroj.

5.Prichádza s poradovým prepnutie ventilu, kvapaliny na prenos čerpadlo sa dodáva s užitočným prietok prepnutie ventilu pre spustenie a zastavenie extractor.zariadenie montáž je rýchla a jednoduchá.

Špecifikácia:

100% zbrusu nový kvality.

Názov položky:Olej prepínač s benzínom filter

Materiál:plastové a hliníkové zliatiny

Farba: Ako na obrázku

Veľkosť:Ako picture show(1inch = 2.54 cm)

Množstvo:1 Ks

Balenie obsahuje:

1Pcs Olej prepínač s benzínom filter

Poznámka:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2.Prosím ťa, odpusť 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky SHIDWJ
Môžete si to

Príbuzné produkty