Denník pre Dievčatá so Zámkom a Tlačidlá, Roztomilý Plyšový Lev Denník Tajný Denník, Písanie Vestník Linajkované Stránky Notebook Sequined Dizajn

€3.92
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w493314

✨【JEDINEČNÝ LUXUSNÝ DIZAJN] vyzýva prípade denník kniha je vyrobené z pohodlné a mäkké plyšové materiálu a jemné výšivky lev vzory, ktoré budú určite upútať pozornosť tým, ktorí sú okolo vás.Mäkké fuzzy a fantastické farebné farby.Pekný vzhľad a príjemný na dotyk musí byť deti prospech.

✨【KVALITNÉ] vyzýva Linajkované 64 stránok načechraný notebook pre deti, vo vnútri papiera je stredne hrúbka, hladké písanie, ktoré môže priniesť veľa zábavy pre deti.Má stitched stránky, ktoré sú bezpečnejšie ako lepidlo list veľkosť notebook pre ľahko nosiť a ukladať.

✨【VŠESTRANNÉ POUŽITIE PRE RADOSŤ] vyzýva Môže byť použitá pre písanie denníkov, tajomstvo, priania, poznámky, kresby, čmáral alebo akékoľvek iné inšpirácie a tvorba.Môžete nájsť viac šťastia v písaní denníka alebo robiť iné veci, ktoré prinesie príjemné spomienky v priebehu mnohých rokov a vrátiť sa do nádherného detstva.

✨【BEZPEČNOSTNÝ ZÁMOK A KĽÚČ] vyzýva Pohode lev luxusný diár s bezpečný zámok a kľúč pre nápady a tajomstvá miesto, pomáha záznam jej myšlienky a svetlé udalosti.Všetky tajomstvá budú v bezpečí, za bezpečný zámok, a ak jeden kľúč je stratené (to sa stáva) druhý bude náhradnú.

✨【SKVELÝ DARČEK PRE DETI] vyzýva Robí ideálny darček pre dieťa na Vianoce, narodeniny, Valentín, prázdniny, strana darček, školy kancelárske potreby a ďalšie.Ideálny darček pre deti vo veku 13 rokov a až, sladké deti budú radi tráviť hodiny kreslenia a maľovania v tejto lesk mliečne.

1 Recenzie

  • img
    Kupujúci
    2023-11-01

    veľmi DOBRÝ

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu SZL0025
Môžete si to

Príbuzné produkty