Pevná väzba Vestník Notebook Office poznámkový blok 192 Linajkované Stránky 100gsm Hrubé Atrament-Dôkaz Dowling Papier na Business Darček

€15.40 €30.81
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w499731

Funkcie:

OOTDTY

úplne nové a vysokej kvality

PEVNÁ VÄZBA VESTNÍKU.Táto pevná väzba notebooku je vyrobené z vysoko kvalitnej PU kože materiál, 96 Listov(192 Strán) linajkový papier, nepremokavé, ľahké a odolné.Kompaktný a ľahký, pre ideálnou voľbou pre podnikanie žien a mužov.

PRÉMIA KVALITY.Prijíma z 100gsm premium hrubé dowling papier, č perie alebo krvácanie do s plniace perá, gélové perá, perá, dip pero, a dokonca aj fixami.

ĽAHKÝ & ODOLNÝ.Veľkosť 5.71 8.46 cm, Ideálna veľkosť pre kabelka a aktovka.Zámok Line Väzba, 360 mizerný, prenosné a veľmi flexibilné.Žiadne stránky pádu.S tými užitočné dizajn, to rozhodol notebook/vestníku vám poskytne ideálny písanie skúsenosti na denníka, poznámky pričom a kreslenie.

PÁS S NÁSTROJMI ZÁLOŽKY.Pružný pás s nástrojmi dizajn, pohodlné na používanie.Ideálne ako kreslenie pad, scetch knihy, cestovanie, notebook, plánovač, business poznámkový blok, stretnutie notebook a ďalšie.

VYNIKAJÚCI DARČEK.Závit-viazané knihy otvoriť byt.A notebook.Skvelý darček pre cestovateľov, umelcov, pre kreatívne spisovateľov, dizajnéri, novinári, ženy, muži, študenti, atď.pre Ideálny pre kancelárie, školy, cestovné použitie.

Špecifikácie:

Materiál: PU Koža+Dowling Papier

Farba: Červené Víno; Carbon Black

Veľkosť: Cca. 14.5x21.5 cm/5.71x8.46in

Množstvo: 96 Listov/192 Stránok

Hmotnosť: Cca. 474g

Balenie Obsahuje:

1 Kus Pevná Väzba Linajkované Notebook

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky superior
Číslo Modelu MOLA5CC900403
Druh Škola diáre
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty