Pre Triumf Street Triple / R ABS VŠETKO Pre Tiger 800 NON ABS 2010-2014 Motocykel Gear Indikátor IP68 Touch Ovládania Prevodovky Meter

€61.09 €80.38
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w495721

Kategória:

Poznámka:

Disclaimer: nie k pokusu o inštaláciu výrobku, ak nemáte základné mechanické zručnosti!!!Výrobok má verzia s upevnenie na stenu a verziu bez upevnenie na stenu.Prosím, vyberte si produkt, ktorý vám vyhovuje podľa aktuálnej situácie.Upozorňujeme, že pre výrobok krásu, produkty s montážne držiaky nemajú slovo "Výstroj" v hornej časti povrchu.

Špeciálne Funkcie:

Dotykový Snímač Robustná Konštrukcia s Vysokou Rýchla Výstraha Automatické Ovládanie Jasu Prehodiť displeja hore nohami, Nie je potrebné rezať všetky drôty a nie je potrebné na spájkovanie Aj vtedy, ak ste nemali spúšťať motocykel, môžete dokončiť výrobok nastavenia.Nastavenie môže byť ukončený vtedy, keď je motocykel je úplne zastavil.

Prihláste Popis:

C: Kód Čítanie verzia firmvéru L: Učenie sa, Učenie sa výstroj pozície F: Filtrovania Nastavenie filtrovania (periódy vzorkovania) b: Jas Nastavenie citlivosti snímača osvetlenia, H: TÚV Vysokej Rýchlosti Upozornenie funkcia E: ESW Otáčky Motora Výstraha funkcia dole Hlavou Preletí displeja hore nohami Predvolené nastavenia Obnovenie všetkých hodnôt na výrobcom predvolené hodnoty

Funkcie:

Stav:100% Zbrusu Nový Farbu Svetla: Červená/Modrá/Zelená 1-6 Úrovni Vodotesný IP68 Výstroj displej

Skutočnosť:

RÝCHLE A PRESNÉ

Okamžité a presné označenie vybraných výstroj (hneď po spojka sa uvoľní) pre pridanú kontrolu a bezpečnosť.Periódy vzorkovania je možné nastaviť tak, aby odpoveď rýchlejšie alebo pomalšie, v závislosti na shift rýchlosti a podmienok signálu.

DOTYKOVÝ SENZOR

Všetky nastavenia je možné vykonať pomocou dotykového snímača, takže nie je otvor na bývanie, je úplne uzavreté a zapuzdrené v epoxidovej.Dotyk citlivé oblasti, sa nachádza na HORNEJ časti jednotky.Avšak, po programovanie, jednotka môže byť namontovaný aj s hornej strane prilepené na palubnej doske (cez lepivé doštičky, je súčasťou balenia) a bude fungovať správne.To môže byť tiež použitý s voliteľnou GFYSHIP Mount.

AUTOMATICKÉ OVLÁDANIE JASU

Jas displeja sa automaticky upraví podľa intenzity okolitého svetla.Citlivosť snímača môže byť vyladený v menu.

VYSOKÁ RÝCHLOSŤ UPOZORNENIE FUNKCIA

Ak budete chcieť, môžete nastaviť prístroj na vás upozorní, ak chcete nastaviť cestnej rýchlosti a/alebo nastaviť otáčky motora je prekročená.

ROBUSTNÝ DIZAJN

- Úplné SMT-dizajn, zapuzdrené v epoxy - Flash pamäť na ukladanie používateľských nastavení aj s batériou odpojený - Iba skontrolujú, vysoko kvalitné komponenty sú postavené v - Každá jednotka je dôkladne testovaná pred dodávkou

Obutie:

Pre Triumf Street Triple / R ABS VIN>560477 VŠETKY ROKOV

Inštalácia:

1. Získať prístup k Výstroj Senzor Polohy (GPS) konektor.Toto zvyčajne zahŕňa: - Odstránenie sedadla - Odstráňte malé kryt na ľavej strane motora (pridržiavajú dvaja torx skrutky) Pozrite sa na Black, zodpovedajúce konektor na bicykli vaše GFYSHIP model.Jeden z vodičov v bike konektor má Čierna/Ružová farba. 2. Odpojte GPS spojka.Uistite sa, že prevodovka v neutráli a zapnite zapaľovanie, zapnite.Počkajte niekoľko sekúnd.Neutrálne indikátor by NEMAL byť osvetlené s odpojený GPS spojka.Po potvrdení to, zapnite zapaľovanie VYPNUTÉ a prejdite na ďalší krok. 3. Pripojte GFYSHIP zástrčky GPS spojka. 4. Úhľadne trasa GFYSHIP kábel zo zástrčky na montážnu polohu, najlepšie spolu rámu.Nie trasy vedenia v tesnej blízkosti výfukového potrubia alebo hlavy valca. 5. Pripojte GFYSHIP Červený drôt na vznietenie, prešiel +12V napájanie viesť pomocou Červený vodič ťuknite na položku konektor dodáva.

Nastavenie:

Poznámka: Ak na jednotke neznamená, prevodovka správne s vopred nastavené výstroj pozícia hodnoty, budete musieť začať Vzdelávanie postup.Na HORNEJ strane krytu je citlivá na dotyk, oblasť, tak to musí byť zachovaný voľný, preč od všetkých objektov.Ak je jednotka v mount, odstrániť ju prvý. - Mať prevodovka v neutráli. - Mať zapaľovanie VYPNUTÉ (display musí byť prázdne). - Zapnite zapaľovanie a motora stop vypínač na SPUSTENIE polohy (displej by mal počítať a potom zobrazí "0").Počkajte minimálne 2 sekundy. - S index prst (bez rukavice), ťuknite na hornej strane prístroja a podržte prst do prvého menu prihláste sa ukáže.Odstrániť prst teraz.Poznámka: Ak je prevodovka sa prepne na vyššiu rýchlosť, potom prístup do menu sa deaktivuje aj vtedy, ak ste posun späť na neutrálny.Cyklus kľúč zapaľovania začať overIf jednotky neznamená, prevodovka správne, spustite Automatické Učenie postup.Vykonajte kroky, buď v garáži s bežiacim motorom (dať na bicykli na zadné stand) alebo počas jazdy za normálnych okolností.V menu vyberte "L" prihláste sa a robiť dlhé ťuknite na položku. 5. Keď vidíte "1" prihlásiť bliká, vyberte položku 1. výstroj."1" prihlásiť sa začne blikať rýchlejšie, čo znamená, že učenie je v pokrok. 6. Keď sa zobrazí "n" (ďalej) znamienko, vyberte položku ďalší výstroj.Výstroj číslo začne blikať rýchlejšie, keď je jednotka je učenie nový výstroj poloha.Tento krok opakujte, až kým sa všetky gears boli vyučované.Poznámka: Ak chcete zrušiť alebo spustiť cez proces, otočte kľúč zapaľovania vypnutý.Majte na koni v top gear, kým "U" (update) prihlásiť sa nerozbliká (ak váš bicykel má 5 prevodovky, len to trvá dlhšie, cca 15s).Jednotka je teraz naprogramovaný a mal uviesť všetky gears správne.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Položka Výška 0cm
Pre Triumf Speed Triple ABS 2010
Položka Šírka 0cm
Položka Hmotnosť 0.3kg
Externé Testovanie Certifikácia ce
Pre Triumf Tiger 800 NON ABS 2010-2014
Pôvod Kontinentálna Čína
Špeciálne Funkcie Výstroj Digitálny Displej
Pre Triumf Street Triple / R ABS Všetky Rokov
Položka Dĺžka 0cm
Položka Priemer 0cm
Druh Materiálu Rozšírené ABS
Názov Modelu Pre Triumf Speed Triple (Non ABS), 2008-2010
Pre Triumf Speed Triple (Non ABS) Roky 2008-2010
Pre Triumf Tiger 800 ABS 2010-2013
Môžete si to

Príbuzné produkty