Akryl Zrkadlo Sprcha Zrkadlo Anti Fog Zrkadlo Sprcha Holenie Fogless Zrkadlo Pre Človeka Holenie Ženy Make-Up Kúpeľňových Doplnkov

€0.63 €0.96
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w5529

Kategória:

Funkcie:

*Unikátny dizajn: Tento akryl kúpeľňa make-up zrkadlo ponúka jedinečný dizajn, ktorý je najlepší nápad pre sprcha holenie.Je špeciálne navrhnutý pre použitie v sprche a zaisťuje jasný odraz pre hladké a presné oholenie.

*Bezpečné inštaláciu na stenu: Toto zrkadlo možno ľahko namontovať na stenu pomocou lepiacej hák alebo prísavkou (nie je súčasťou).Môžete sa spoľahnúť, že to zostane bezpečne na svojom mieste bez pádu, poskytuje pohodlné a hands-free holenie skúsenosti.

*Prenosný a univerzálne: prenosný dizajn tohto sprcha zrkadlo umožňuje bez námahy odstrániť zo steny pre ručné holenie, alebo pre cestovné účely.To znamená, že môžete mať jasný pohľad na vašu tvár a dosiahnuť najhladšie oholenie možné bez ohľadu na to, kde sa nachádzate.

*Kompaktná veľkosť: S rozmery 13x17cm, toto zrkadlo je kompaktný, napriek tomu poskytuje dostatočný zobrazenú oblasť.To nie je ani príliš veľké, ani príliš malé, takže je ideálny pre použitie v malých kúpeľniach alebo pri cestovaní.

*Trvanlivé a kvalitné: Vyrobené z akrylu, toto zrkadlo je odolný a kvalitný.Je navrhnutý tak, aby vydržali vlhké prostredie sprchovacím kútom a je postavené na posledný, zabezpečiť dlhotrvajúci výkon a jasné úvah.

Špecifikácie:

*Súčasťou Meno:Akryl Kúpeľňa Make-up Zrkadlo

*Materiál: Akryl

*Veľkosť: Cca.13x17cm

*Farba: Strieborná Priehľadné Predné, Biela Späť

Obsah Balenia:

1* Akryl Kúpeľňa Make-up Zrkadlo

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Veľkosť 6 inch
Funkcia Svetelné reklamy
Názov Značky LEENKEA
Štýl Klasický Štýl
Tvar Zrkadla Obdĺžnik
Materiál Plastové
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty