1 Palcový Loptu Hlavou, Nitovacie Rýchle Releae Dosku Namontujte 1/4" Statív Monopod Gimbal Base Rýchle Prepínanie Systém Pre GoPro Insta360 Fotoaparát

€13.34 €26.68
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w5736

Kategória:

Funkcia:

1. Odolné a Spoľahlivé: telo tohto loptu hlavou mount adaptér je vyrobený z hliníkovej zliatiny 6061, zabezpečuje dlhú životnosť a spoľahlivosť aj v najnáročnejších prostrediach.Jeho CNC integrovaného modelovania poskytuje robustnej konštrukcie, zatiaľ čo elox povrchovú úpravu dodáva hebkosť a trvanlivosť.Tento loptu hlavou mount adaptér je postavené na posledný.

2. Určené pre Motocykel Príslušenstvo: Špeciálne určené pre motocykel telefón úchytky, športové kamery, a pomlčka kamery, tento základ mount držiak bezpečne pripojí fotoaparát k vašej motorke, čo vám umožní bezpečne zachytiť scenérie pri jazde.Poskytuje stabilnú a spoľahlivú platformu pre záznam vašej cesty.

3. Ideálny na Motocykel, Príslušenstvo: S jeho štandardu 1/4-palcový skrutku, GPS držiak je kompatibilný s väčšinou akčné kamery.Vstavaný závitové spp eliminuje potrebu orechy, poskytovať bezpečné a stabilné ochranu pre váš fotoaparát.Môžete s istotou zachytiť zábery a zapojiť sa do pohybových aktivít, bez obáv o zhodenie váš fotoaparát.

4. Univerzálne a Nastaviteľné: loptu hlavou kamery mount dizajn umožňuje jednoduché prispôsobenie uhol kamery, čo vám poskytne flexibilitu pre zachytávanie rôznych uhlov pohľadu.Môžete ľahko otáčať a nakláňať fotoaparát na dosiahnutie požadovaného záberu, pridanie všestrannosť k motocyklu fotografie alebo videography.

5. Jednoduchá Inštalácia: Tento riadidlá zrkadlo mount držiak je jednoduchý na inštaláciu a použitie.Stačí ju pripojiť do vášho motocykla je riadidlá alebo iným vhodným bode uchytenia, a ste pripravení ísť.Jeho užívateľsky príjemný dizajn zaručuje bezproblémový-bez skúseností, čo vám umožní zamerať sa na zachytenie úžasné zábery aj na cestách.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Číslo Modelu: Šport & Akcie Videokamery Príslušenstvo

Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky: pre GoPro, pre Insta360

Materiál: hliníková zliatina 6061

Farba: čierna

Skrutka veľkosť: 1/4

Lopta veľkosť hlavy: 1 palec

Veľkosť balenia: 108x60x45mm/4.25x2.36x1.77inch

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu Pazúr Rýchle Uvoľnenie Doska
Druh Akcia Fotoaparát Auto príslušenstvo
Názov Značky Yaoiler
Materiál Hliník
Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky DJI, yi, FUJIFILM, Insta360, Drift, Sjcam, SOOCOO, EKEN, Garmin, GoPro, Sony, NIKON, Canon, AKASO, axnen, Runcam, FEIYUTECH, Victure, Apeman
Môžete si to

Príbuzné produkty