Akvarelové Farby Prenosné Umenie pre Dieťa, Študent v Škole Umelecké Projekty Dropship

€16.31
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w61277

Kategória:

Funkcie:

OOTDTY

LESK AKVARELOVÝCH FARIEB.Tento profesionálny kovové pevné akvarelové farby sú ideálne pre všetky úrovne maliar, začiatočník, umelec, študent a dieťa umenie: maľba, DIY plavidlá.

SVETLÉ PEARLESCENT FARBY. 24 lesk pearlescent farby, akvarelové farby má vysoký stupeň sfarbenia, ktoré budú ešte svieti pod silným svetlom.Či už biele alebo čierne-papier, to je veľmi plné farby a poskytujú šumivé lesk účinok.

FUNKCIE.Farebný prášok bol cez jemne mletá, rýchla rozpustnosť vo vode, veľký rozptyl, rovnomerne zmiešané farby, vysoký lightfastness a vysoká sýtosť.Môžu byť ľahko zmiešané s inými farieb pre jedinečné účinky.Základné maľby nastaviť pre umelcov, ktorý je skvelým pomocníkom pre ich pridať detaily a shimmy, aby ich diela.

DOBRE NAVRHNUTÝ.Malé individuálne farby skladovanie prípadoch, všetko dobre-organizovaný v železa box.Kompaktný a prenosný.Jej hladkú konzistenciu schne na , lesklé a žiarivý povrch a je perfektný s štetec, pero a huby pre rôzne úžasné účinky.

SPOĽAHLIVÁ KVALITA.Kvalita akvarel solide pigment, netoxické a bezpečné, veľmi odolná.Ideálna dovolenka, narodeniny, vianoce, darček pre študenta, začiatočník.Veľmi vhodné pre povzbudiť deti " vášeň pre umenie a remeslá!

Špecifikácie:

Materiál: Farba

Hmotnosť: Cca. 148g

Veľkosť: Cca. 8.1x12.3/3.18x4.84in

Balenie Obsahuje:

1 Nastavte Lesk Akvarelové Farby

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty