Countersink vrtáka Set | Drevospracujúci Countersink Vŕtanie 3 Krok Pilot vrtáka Set | 4/6/5/7 mm

€1.43
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w268752

Kategória:

[ Skvelé Kvalitných Materiálov ] Countersink vrtáka Set je vyrobený z kvalitnej uhlíkovej ocele materiály, podporuje ľudia používajú na dlhú dobu, robustné, odolné a spoľahlivé.

[ Širokú Škálu Aplikácií ] Počítadlo Umývadlo Drill Bit Nastavený, je vynikajúci výkon, široko používané, funguje na oceľ, hliník a iné kovy, plasty, alebo dreva, rozšíril na okraj, alebo countersink.

[ Zväčša Kompatibilný ] Počítadlo Umývadlo Bitov Pre Dreva je závesné Otvor Videl Chamfer 4 6 5 7 mm Krok Drieku 8 mm, podpora 15 stupeň chamfer, veľmi čas-úspory a efektívne.

[ Perfektné Nástroje ] Tesárstvo Chamfer Vŕtanie Toolsare majú vlastnosti centrovanie drevené diery a ukladanie práce v vŕtanie, funkciu obojstranná skosené časti na zadnej strane skosené navŕtaného otvoru, aby matica v rovine, krásne a praktické.

[ Prevádzkovať Ľahko ] Countersink Drill Bit Nastavený Na Drevo je malá veľkosť a nízka hmotnosť, dať do batohu, nezaberá priestor, ľahko skladovať, ľahko sa prenáša, keď idú von.

Funkcie:

1. Počítadlo Umývadlo Bitov Pre Dreva sú závesné Otvor Videl Chamfer 4 6 5 7 mm Krok Drieku 8 mm, podpora 15-stupeň chamfer, veľmi čas-úspory a efektívne.

2. Drevospracujúci Chamfer Vŕtanie Toolsare majú vlastnosti centrovanie drevené diery a ukladanie práce v vŕtanie, funkciu obojstranná skosené časti na zadnej strane skosené vŕtané diery, takže matica v rovine, krásne a praktické.

Špecifikácie:

Materiál: karbónová oceľ

Špecifikácie produktu: o 4 mm/6 mm (0.16 v/0.24 v), 5mm/7mm (0.20 v/0.28 v)

Stopka priemer: cca 8mm/0.31 v

Produkt úlohu: drevospracujúci vŕtačka

Balenie Zoznam:

2 ks Drevené Frézovacie

1 ks L kľúča

Poznámky:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu EO0026600
Môžete si to

Príbuzné produkty