2 ks Fitness Vybavenie Posilňovne Polstrované Členok Popruh Dvojitý D-Krúžok Nastaviteľné Členok Hmotnosť Nohu Školenia Rovnátka Podporu

€7.45 €11.29
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w7804

Kategória:

2 ks Fitness Vybavenie Posilňovne Polstrované Členok Popruh Dvojitý D-Krúžok Nastaviteľné Členok Hmotnosť Nohu Školenia Rovnátka Podporu Jednoduché členok popruh a noha popruh odpor popruh kábla stroj pre šport vzdelávanie a rehabilitácia.Tieto členok cvičenie pásy sú nevyhnutné cvičenie príslušenstvo pre uplatnenie zadok, hamstrings, quadriceps, brušné svaly, vnútorné strany stehien a lýtok.

Náš tím má vytvorené veľmi pohodlné recoil členok popruh.Manžety sú určené pre fitness nadšencov a naplnený mäkké a priedušné materiály.Žiadna bolesť alebo značky budú ponechané pri zdvíhaní závaží.Je čas povedať zbohom baktérie a pot!

Praktický popruh je stanovená na členok.Hrubé vankúšiky a mäkké členok manžety poskytujú vynikajúcu podporu členok pre vaše nohy a hip školenia.Môžete upraviť členok putá podľa vašich potrieb.

Z nehrdzavejúcej ocele pevné D-krúžok má posilnené spoje a špičkovú úroveň technológie, ktorá zabezpečuje mnohokrát vysoko-intenzita tréningu.To bude zahŕňať hmotnosť znížiť tlak na šľachy počas ťažkého tréningu.

Vysoko oteruvzdorné a vynikajúcu trvanlivosť.

Farba: RoseRed/Modrá/Čierna

Materiál: nylon

Obsah Balenia:

2 x Členková Pracka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty