Parochňa Inštalačný Kit Set Nepremokavé Čipky Lepidlo pre Čipky Parochne Super Držať Vlasy Lepidlo s Odstraňovač Vosku Stick pre Parochňu Edge Control

€9.45
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w83794

Čipky Lepidlo: Táto parochňa lepidlo pre predné čipky parochne je bezpečný pre použitie na poly a čipky vlasy náhradné systémy a vytvára neviditeľné puto po aplikácii.Vlasy lepidlo pre čipky parochne pomáha skryť svoje korienky vlasov a vytvára prirodzený vzhľad.

Odstraňovač lepidla: Naše vlasy odstraňovač lepidla funguje obzvlášť dobre s niektorou z našich pásky na predlžovanie vlasov.To bude uvoľnite puto medzi skin & pásky, ako aj väzby medzi pásku a čipky parochne jednotiek.

Vosk Stick:Univerzálny vosk vhodný pre uvoľnené alebo vlasový styling.Pomáha poistka vlasy spolu pri navrhovaní vrkôčiky a zvraty.Tiež vyhladzuje dole fly aways a kučeravé vlasy po korienky vlasov a šije oblastiach.

Edge Control: Naše edge control pre čierne vlasy, ktorý udržuje váš hrany vyzerať skvele na 24 hodín a udržuje štýl na dlhú dobu bez toho, mazanie, odlupovanie alebo rezíduí.Dáva hrany dokonalý vzhľad.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Položka Druh Lepidlá
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty