Drevené Kaligrafie Dip Držiak Na Pero Anime Farba Komické Kreslenie Dip Pero Držiteľov Nastaviť Pero Rukoväť Nástroje Na Kreslenie

€6.01 €11.79
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w87850

Kategória:

Popis

Pero držiak je univerzálny nástroj, ktorý je vhodný pre širokú škálu písanie alebo kreslenie aplikácie.Či už pracujete na komikse, ilustrácie, alebo akýkoľvek iný typ umelecké diela, na držiak na pero je navrhnuté tak, aby poskytovali zostatok pohodlie a presnosť.

Funkcie

-Farba:Tmavo Červená

-Materiál:Drevo

Veľkosť:15.10X1.00X0.80 cm/5.93X0.39X0.31in

- Štýlový dizajn: elegantný a moderný dizajn z nip držiak na pero je štýlový doplnok pre váš tool kit, nech ste kdekoľvek.

- Odolné materiály: pero držiak je vyrobený z vybraných drevných materiálov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vydržali každodenné použitie, uistite sa, že byť spoľahlivý nástroj pre rokov.

- Skvelé spracovanie: Na uštipnutie držiak na pero je vytvorený s precíznosť a zmysel pre detail, zabezpečiť, že je hladké a presné.

- Pohodlný nástroj: Tento držiak na pero je vhodný pre začiatočníkov a , čo je výhodné pre vás, ak chcete zmeniť nip pero držiteľov.

- Jednoduché použitie: nip držiak na pero sa ľahko inštaluje a môže byť zhodné s normou pero tipy, vám prinesie dobré využitie skúsenosti.

12 x nip perá, držiaky

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
feature1 dip pero nib držiteľov
Feature7 Dip Pero Nib Držiteľ
feature3 nib držiak pre kaligrafické pero
Feature8 pre dip pero
Feature9 pero dodávky
Feature6 dip držiak na pero
Feature10 nib rukoväte
feature5 pohodlné uchopenie nib držiteľ
feature4 pero nib držiteľ
Pôvod Kontinentálna Čína
feature2 Nib Držiakov Na Kaligrafické Pero
Môžete si to

Príbuzné produkty