2024 Plánovač Agendy Notebook A5 Denná Týždenný Plánovač Zvitku Knihy Monthlygoals Zvyk Plány Kancelárske Potreby Kancelárske Školské Potreby

€2.05 €2.28
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w11737

Špecifikácie:

Materiál: papier

Farba: modrá/ružová

Množstvo: 52 listov

Jazyk: Angličtina/Španielčina

Funkcie:

1. 52 Týždňov Nedatované Plánovač:Zapísať a určiť priority Týždenné ciele & do zoznamu, a potom priradiť úlohy na každý deň pre maximálnu efektivitu.Bez viny, ak si ujsť týždeň.

2. Jednoduchý Dizajn a Ideálna Veľkosť: Morandi Modrá hrubé kryt s rose gold cievka, romantické a jemné. 5.7" x 8" veľkosť, ideálny na prepravu.

3. Pestovať Zdravé Životné Návyky: Nedatované týždenný plánovač, Týždenné Ciele, Zoznam Úloh, zvyk, skontrolujte, či pre každodenné záležitosti.sledovať zdravé návyky pre každý týždeň, a použite zaškrtávacie pole ako vizuálnu pripomienku.

4. Premium Kvalita: Hrubé & hladký biely papier pre ľahké písanie.Používame heavy-hmotnosť, kyslých papier, ktorý nebude krvácať prostredníctvom.

5. Ideálne pre: Týždenný plánovač pre každodenné záležitosti, pestovať zdravý život a návyky, aby všetko na dobrej ceste.Dať mu pohľad, a vy by ste vedieť, domáce práce' celkový pokrok.Najlepším spoločníkom pre plánovanie času.

Upozornenie:

1. Ovplyvnené mnohými faktormi, ako sú jas monitora a osvetlenie, jas, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od obrázok zobrazený na webovej stránke.

2. Prosím, aby nepatrné odchýlky medzi údajmi a manuálne merania.

Zoznam balíkov:

Notebook X 1

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky limit ukazuje
Môžete si to

Príbuzné produkty