Zápisník Auta Dospievajúce Dievčatá Zápisník Veci Denník Dodáva Nastaviť Album Veci Denníka Grafické Efekty Nastaviť Nádherné A Elegantné

€9.14 €13.06
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w140074

Vytvoriť jedinečný DIY denník plnené krásne spomienky a chvíle pomocou nášho Bezpečné a Trvalé Zápisník Auta.Naše starostlivo navrhnutý tak, Nálepiek a Poznámok pridať pop farby a zábava pre vaše záznamy.Nájsť pokoj a relax zároveň vyjadriť svoju kreativitu.Ideálny pre dievčatá, to Vestník Kit je ideálny pre zachytenie života vzácne okamihy.

Špecifikácia:

Názov produktu: Denníka Auta

Veľkosť produktu (o):

Notebook 21 * 14,8 v cm/8.27*5.83 palcov

Pero 13.6 cm/5.35 palcov

Hmotnosť výrobku: asi 400g (1 sada)

Materiál: Papier

Balenie Zoznam:

Denníku Kit * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vyjadriť: popustite Uzdu tvorivosti s Denníku Auta DIY denník.Vytvoriť svoj vlastný unikátny denník pomocou rôznych doplnkov na základe vašich preferencií a štýl.Predviesť svoju osobnosť pomocou tejto súpravy.

2.Bezpečné a Trvalé: Revitalizáciu vášho denníka skúsenosti s našimi bezpečné a trvalé Denníka Súprava, ktorá sľubuje, že dlhotrvajúcu sviežosť bez zápachu.Vysoko kvalitné materiály zaručujú pohodlné písanie pocit, zvýšenie tvorivosti na novú úroveň scrapbooking.

3.Vynikajúce Prevedenie: Pozdvihnúť svojho denníka hru s naším kit je jedinečný a vynikajúci štýl.Nálepky a poznámok majú prepracovaný dizajn, ideálne pre každú príležitosť.Tento vestník nastavenie je potrebné mať pre tých, ktorí chcú zlepšiť ich vkus a estetické.

4.Serenity Denníka: Objavovať svoj vnútorný pokoj s našimi Denníka Auta.Nájsť peacefulity, ako si dokument života je každý detail.Naše zápisník súprava pre dievčatá vás pozýva na návštevu vašej umeleckej strane.Splniť vaše nové najlepší priateľ; tento denník bude vás sústredený a stred za žiadnych okolností.

5.Pripravený Pre Gifting: Odkryť vaše dieťa vnútorné umelec s týmto denníka auta.Či už je to na Vianoce, Deň Detí, narodeniny, alebo len preto, táto súprava sa bude posilňovať tvorivosť a držať ich baviť celé hodiny.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty