3 Otvor Tvorivé Loose-leaf Náplň Notebook Kryt Mini Súbor, Priečinok Strane Účtu Denník Binder Vnútorné Stránky Denník Kniha

€1.30 €2.40
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w172856

Popis Výrobku:

1. Názov produktu: Mini 3-jamkové loose-leaf knihy PVC transparentné prípade

2. Veľkosť produktu: veľkosť tejto loose leaf notebook je približne 8.5 × 10e.5 cm/3.35x4.13 palcov.

3. Produkt štýl: Loose leaf notebook

4. Produkt farby: Modrá, žltá, biela, zelená, ružová

5. Materiál: PVC, papaer

Vlastnosti produktu:

1. Mini Prenosný Dizajn: Tento loose leaf notebook prijíma mini prenosný dizajn, ktorý je malý a ľahký, takže je ľahko prenosný.Či už je to v taške, batohu alebo vrecku, je to veľmi výhodné sledovať inšpirácie a dôležité informácie, a to kedykoľvek.

2. 3-jamkové dizajn: loose leaf notebook prijíma 3-diera dizajn, vhodný pre štandardné veľkosti voľné listový papier, takže je ľahko vymeniť a organizovať dokumenty.Môžete pridať alebo odstrániť stránky, ako je potrebné na udržanie súbor čisté a usporiadané.

3. PVC priehľadné shell: spojivo sa používa materiálu PVC transparentné shell, ktorý nielen účinne chráni vnútorný papieri, ale aj jasne zobrazuje vnútorný obsah pre jednoduché prezeranie a vyhľadávanie.V rovnakom čase, PVC materiálu, je vodotesný a prachotesný, zabezpečuje bezpečnosť a trvanlivosť papiera.

4. Cievka spojiva: spojivo je vybavený cievkou binder, ktorý môže opraviť dôležité dokumenty a poznámky na notebooku, aby sa zabránilo papier rozptyl a strát.Dizajn binder, je tiež vhodný pre rýchle preletí bez spôsobenia akejkoľvek nepríjemnosti.

5. Multifunkčné použitie: Tento loose leaf notebook je vhodný na rôzne účely, ako je ručné kníh, poznámky, notebooky, atď.Či už je to študenti, administratívni pracovníci, alebo cestujúci, môžu ho využiť k záznamu dôležité informácie, inšpirácie a emócie, uspokojenie potrieb rôznych skupín ľudí.

Upozornenie:

1.Ako všetci vieme, rôznych počítačoch zobraziť rôzne farby, a skutočné farby sa môžu mierne líšiť od nasledujúceho obrázka.

2.Vzhľadom na ručné meranie, veľkosť, môžu mať chyby niekoľko cm

Zásielky zahŕňa:

1pc binder kryt, 80sheets námestie vnútorné stránky, a 3ks binder skladovanie tašky.

Milí kupujúci,Vitajte v našom obchode.Garantujeme kvalitu našich výrobkov.Pekný deň!

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu 3-jamkové loose-leaf knihy
Môžete si to

Príbuzné produkty